Citat:
În prealabil postat de gpalama
Trompeta sectara tu doar hulesti pe forum si strici tot ce atingi. Nu poti aduce nimic bun. Lupta ta cea buna e otravire a unui forum...
|
Cine te-a informat? Incompetenta ta?
Daca te otravesc asa cum susti atunci stai departe de postarile mele si nu ma lua in seama, dar sa stii ca nu de la mine iti vine otrava ci de la terorismul pe care il practici in timp ce susti ca Domnul nu umileste pe nimeni.
Nu esti deci ipocrit?
Daca esti ipocrit inseamna ca de acolo iti vine otrava.
(
Trambitele nu sunt trompete sectare ci marturisitori ai Apocalipsei in desfasurare)
Cum tu faci excrusivism si desfintezi Apocalipsa inseamna ca tu esti cel care aduci otrava si blestemele care se abat asupra forumistilor.
Stiu ca nu-ti pasa si ca nu poti sa vrei sa pricepi.
Nu vrei sa incerci sa nu ma mai provoci mintind ca as fi sectar? Daca nu poti asta este. Minti pana iti pica limba doamne fereste, dar stii tu cine e tatal minciunii, deci ala e cel ce te creste pe tine asa negru in cerul gurii si cu colt de argint.
Te iert ca minti mereu. Adevarul nu otraveste pe nimeni. Ipocrismul si mitomania, barfa si veninul, provocarile insa otravesc. De aceea te ignor si ma rog sa te ierte Dumnezeu.
Eu te iert si-L rog sa te ierte si sa te rabde ca sa am cu cine discuta... ca se pare ca tot mai putini sunt pe forum. Nu e vina mea, dupa ce m-a banat haita turbata acum cativa ani, n-am mai intrat si dupa multa vreme am gasit forumul gol. Deci cine i-a otravit daca s-au carat. Nu necredinta si faptele lor rele?