View Single Post
Vechi 17.12.2021, 21:59:26
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Jonnyw2013 Vezi mesajul
Atacantul argentinian al echipei FC Barcelona, Sergio Agüero, și-a anunțat, miercuri, retragerea din fotbal „din motive medicale”, după ce, la doar 33 de ani, s-a ales cu probleme cardiace invalidante în urma injecției experimentale Covid, potrivit Știri pe Surse.„Am decis să mă retrag. Este un moment foarte greu. Am luat această decizie pentru sănătatea mea. Am făcut totul pentru a putea continua. Am făcut totul pentru a păstra speranța, dat nu se mai poate”, a declarat Aguero la o conferință de presă alături de președintele FC Barcelona, Joan Laporta.
https://www.fanatik.ro/kun-aguero-re...diace-19846023

Medicul care l-a tratat în trecut pe Kun Aguero dezvăluie cât de gravă este afecțiunea de care suferă fotbalistul

În 2004, l-am tratat pentru o aritmie supraventriculară. A jucat încă 17 ani pentru că e un fenomen. Acum, altceva a apărut, care nu are legătură cu acea problemă.

Acum i s-a descoperit o cicatrice de un milimetru pe inimă care a declanșat aritmia, cicatrice probabil provocată de o miocardiată suferită de-a lungul vieții”, a explicat medicul cardiolog.

Poate nu e de la serurile recente..