View Single Post
Vechi 20.12.2021, 14:58:27
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is online now
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Petru7 Vezi mesajul
Citat:
În prealabil postat de gpalama
Dacă Dumnezeu a facut pamantul-creatia rotund atunci cand spui ca pamantul e plat ori esti prost ori il injuri pe Dumnezeu.
Dumneata ești de rea credință negând evidența. În teoria asta pe care am citit-o și eu nu este vorba de un pământ plat ci de un pământ strat înconjurat de ape plate.

Tu confunzi această teorie necunoscută în lume cu teoriile platiștilor din lume în care steaua polară este centrul creației și toate se învârt în jurul ei în contrapartidă cu teoriile heliocentrice în care toate se învârt în jurul soarelui respectiv în jurul gal-axiei.

Dragul meu coleg, eu nu susțin ci văd că te lupți în deșert de partea globalăilor, vorba dacului-liber contra platiștilor aruncând vina pe alții, în mod foarte ciudat, pe ucenicii din NIP.

Sunt Omar Sherif, aici sosia sfântului Petru Apostolul din film, deci e clar că mă confunzi cu cine-ți convine ție ca să-ți iasă auto-îndreptățirile tale, să te visezi învingător în lupta ca balaurii din capul tău.

Ai intrat să vezi difernența dintre ce susține dacu-liber, platiștii și ce se susține ca adevăr în această teorie?

Cum poti să fi atât de confuziv? Cum poți sta așa fără să-ți pese de confuziile și amestecăturile din mintea ta și din sufletul tău?

Dar, nu-i problema mea. Să fii sănătos. Ai toată libertatea din partea mea.

M-am bucurat nespus să descopăr acest dac-liber care se pare că duce muncă de trezire foarte competentă și de lămurire ca să ne dăm seama cum suntem ținuți în sclavia lumii prin minciună ca într-o conspirație a ”învingătorilor”.
Nu are sens sa discuti cu un analfabet si de facto si de iure dar si functional care se da destept si logic desi nu stie ca vomitatura este un tzaranism necioplit ce vine de la conjugarea tzaranista, am vomitat, ai vomitat, a vomitata, noi am vomitat, voi ati vomitat, ei au vomitat, in loc de am vomat, ai vomat..., deci corect romaneste se spune la produsul care iese din stomac pe gura: voma, vomatura sau vomitura respectiv varsatura.

Bine i-ai atras atentia ca nici functional nu ai cum sa vomezi cand construiesti, din adevaruri, o teorie noua caci asta presupune o burta goala, infometata dupa adevar.

Voma, vomitura si vomi-tat-ura apare de le prea mult aluat de farisei ingurgitat fara discernamant avand aere de rationalist logician. Ai vazut pe toate threadurile cum ma hartuieste si ma haituieste chemand colegii la inhaitare si excrusivizare ca sa santajeze ei adminul sa face inchizitie si trufasa razbunare a pripitilor.

@gpalme,

pai daca Dumnezeu nu a facut pamantul si marile glob-planeta-tarot si nici plat-farfurie-moneda, atunci se aplica logic, ceea ce susti si la tine? (ori esti prost ori il injuri pe Dumnezeu.)

Dacu-liber zice chestiuni interesante dar nu-s adevarate nici alea. Dar macar nu-i atat de batut in cap incat sa nege apa plata in proportie de 73% din suprafata toatala a hartilor si sa se inchine la soare ca egiptenii prin tot felul de teorii heliocentrice si globaliste.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 20.12.2021 at 15:03:08.
Reply With Quote