View Single Post
Vechi 21.12.2021, 15:41:41
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is online now
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gpalama Vezi mesajul
Deci tu nu esti capabil sa citesti si sa cugeti. Sa intelegi. Sa rationezi.

Ti se spune in fata:

1. ca s-a facut un experiment,
2. ca experimentul este repetabil
3. ca se pot face calcule

Si tu spui:
1. Newton e prost, Eratostene si restul sunt prosti, nu stii ce zici - adica defaimezi, ignori
2. Nu spui nimic despre subiect, argumentul tau e decredibilizarea si ignorarea. Vorbesti pe langa, prostii.

Adica tu aduci argumente exterioare, nu legate de subiect, nu argumente tehnice, ci de credibilitate, fara a putea sa intri in argument.

Pentru ca nu ai cum sa combati argumentul asta decat... daca il faci si tu. Adica manci ***** si esti incoerent.

Amice, problema ta este ca esti incoerent. Nu esti capabil sa rationezi, sa citesti un cuvant si sa il cugeti.

Iti plimba diavolul mintea peste cuvinte, si iti da play pe butonul cu placa cu apele.

Amice, tu nu ai cugetat ce ti s-a spus, ai o problema la cugetare. Adica daca ai ignorat ce ti s-a spus, deja esti intr-o zona a paranoii, a incompetentei cerebrale. Esti ca un nebun, caruia i se spune nu manca bomboana ca e otravita, si el spune ca e roz deci e buna... Adica tu auzi doar ce vrei.

Ia citeste-ti postul, ia fiecare paragraf, si vezi ce categorie de afirmatii ai facut in ele.
1. negare, 2. defaimare, 3. ignorare, 4. vorbit pe langa, 5. tampenii.

adica tu nu essti capabil sa intelegi o argumentare pe hartie.
Iar imi explici mie si altora ce zic?

Iti dai seama ce faci?
Ne explici mie si la restul forumistilor ce zicem si ce citim.

La final, incurcandu-te in explicatii si ”demonstratii” insistente foarte ”plastice” vrei sa ne convingi ca noi am scris sau am inteles ce ai demonstrat tu.

Dragul Domnului, al meu mai putin, iar ai izbutit si te-ai demonstrat de pripit (si analfabet inclusiv functional) pe tine insuti. Nu zic mai mult ca sa nu te superi iar pe mine si sa ti se declanseze iar o extorsiune al unui degajament al unei constructii... intro apa... asa ca un top-popgang.

”Faceti ce zice popa si nu ceea ce face popota!” (Nu mancati din aluatul fariseilor si saducheilor caci ei zic dar nici cu degetul nu se ating sa faca.)

Iarta-ma daca iar te-am suparat si esti victima impreuna cu gLumea.
Sfat: scap-o din brate!.. invers de cum a prins Uza chivotul ca sa nu cada!
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 27.12.2021 at 18:41:19.
Reply With Quote