Citat:
În prealabil postat de gpalama
Vorba pe langa... atata poti. Doar sa vorbesti pe langa.
|
Daca nu-ti iese pasienta atunci ce zic io e pe langa.
Citat:
Cand te prinde unul la colt, imediat fugi ca sectarii si defaimi o dai pe glume.
|
Pai io sustin ca e cu colturi, tu susti ca e glob. Deci hotaraste-te ce susti si la ce ma prinzi. Te-au inchis globalaii in sfera si te-au eliberat tot ei in bigbang. Ai pus botul si-i crezi zei.
Citat:
Hai lasa glumele, ca de data asta strugurii sunt acri, ca nu poti sa raspunzi - sau nu vrei.
|
Chiar ca nu raspund.
Citat:
Deci ce am spus eu, si ce ai spus tu. Esti incoerent. Asa, cam de X ani de zile, tot incoerent.
|
Nu exista teorie mai buna si mai coerenta decat
Teoria PacMan3D-nD.
Nici Bohr, Einstein, Maxwell si Spilberg, pardon Haidenberg, pardon Heisenberg n-a gasit coerenta oricat au incercat unificarea electromagnetismului si a graviatiei. Io am gasit-o si ma faci incoerent?
Citat:
Deci tu ai un tipar de gandire:
1. Zici doar ce vrei tu si asculti cand ti se raspunde pe ec zici
2. Cand esti combatut auzi partial si raspunzi pe coclauri
3. Cand nu stii sa raspunzi, o dai pe glume.
|
Deci se pune la sfarsitul unei demonstratii. Tu incepi o demonstratie in trei puncte cu deci? (Nu vreau sa te jignesc, nu vreau sa trag concluzii)
Citat:
Amice, asa procedeazasectarii. Mintea ti-e imprastiata.
|
Sectarii? Se vede ca esti suparat rau pe sectari incat ai obsesia de ai face pe toti sectari. E clar ca ti-ai facut un tipar cioplit, niste ochelari de cal prin care daca te uiti vezi doar sectari.
Citat:
Fericitul Socrate si Eratostene te bat la cur de acum 2500 de ani... sunt mai destepti decat tine desi nu au avut nici idee ca pamantul e rotund.
|
Socrate?.. si Isoscel? Ce treaba are Caramitru si Buciuceanca cu discutia noastra? Ai ramas prizonier in anii de liceu. Nu era vorba de Socrate. Te-ai imprastiat. Ai papat de la sectari?
Citat:
Amice, e greu sa fii prost in fata unuia de acum 2500 de ani care nu stia nimic, dar care s-a prins de schema.
|
Chestia asta e de un analfabetism functional foarte greu de inteles.
Citat:
Ca sa vezi cum te lasa Dumnezeu in rusine, nu e suficient ca ai plecat la sectari, te lasa Dumnezeu si sa sustii prostia prostiei, asta cu pamantul plat. Deci pamantul e rotund rotund si in capul tau e plat. Cat de stricata poti sa ai mintea. Si cat te-a parasit Dumnezeu.
|
Iar ma faci sectar? N-am plecat nicaieri.
Trambitele Apocaliptice nu sunt secte.
Citat:
Sa iti dea Dumnezeu sa te intorci, sa te rusinezi de prostia ta. Oricum, ce e acum in capul tau e de rusine...
|
Pai nu m-am invartosat si n-am plecat nicaieri. Am ramas ortodox si cred si in Apocalipsa ca sa am credinta intreaga. Daca tu esti tzepuit si nu vrei sa ma crezi ca te pripesti ci vrei sa ne prostesti mereu ca io-s prostul.... ce as putea sa-ti fac mai mult decat sa marturisesc... decat sa dialogez cu tine in speranta ca o sa ti se dea voie de la stapanii ipocriti, stapanii gLumii ca sa crezi, sa vezi si iar sa crezi.