Citat:
În prealabil postat de gpalama
spuse luptatorul care s-a vaccinat... morocel
|
M-ai prins, recunosc, am facut si rapelul cu pfizer si cred ca-mi ajunge, ce-i prea mult strica. Nu m-am lasat santajat de nimeni, a fost propria mea alegere in cunostiinta de cauza. Femeia mea nu s-a vaccinat desi i-am cerut sa nu ispiteasca pe Dumnezeu si sa se vaccineze si ea. Are ceva probleme cardiace si n-am mai insistat citind efectele secundare. Dar acum, daca vine comicronul asta, multumita lui Dumnezeu, va fi asa ca o vaccinare naturala, vaccinarea saracului, caci de comicron nu mai moare nimeni, nici cei cu comorbiditati, desi mai sunt si exceptii, ca la orice boala, care intaresc regula... si practic vei fi pregatit pentru toate variantele de Covid mult mai periculoase. Se zice ca comicronul nu coboara la plamani ci ramane in zona superioara deci virusul creat in laborator ca o amestecatura-corcitura de virusi a revenit la scopul lui lasat de Dumnezeu.
N-ai cum sa fii impotriva vaccinarii, doar impotriva vaccinarii obligatorii si a santajelor emotionale cu certificate verzi putem fi impotriva caci orice act medical, daca nu este facut cu acceptul liber consimtit al celui care cere ajutor si asistenta devine o forma de silnicie si de terrorism care duce, asa cum a vazut Dumnezeu, spre rau caci tot ceea ce iese din inima omului strica pe om si aia intra si iese din om si ala e aluatul cel ipocrit al fariseilor si sadiceilor care pun pe altii si pe copii tot felul de legi, indatoriri grele, griji, obligatii, sarcini, poveri, juguri, munci, porunci, invataturi, urmari, ascultari in timp ce ei nici cu degetul nu se ating sa se roage si sa tina ”postul care imi place Mie : rupeti lanturile faradelegii” (nefacand faradelegi)