Subiect: Mărturisire
View Single Post
Vechi 25.12.2021, 17:58:22
Pacatosul5687475 Pacatosul5687475 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 23.12.2021
Implicit

[quote=Demetrius;670028]Aici parca viata incepe sa semene cu a lui Iov, care si el avea o viata duhovniceasca, desi el n-a fost la niciun seminar sau la teologie pe unde ai umblat tu sa te desavarsesti si totusi ai omis sa scrii cu majuscula pronumele personal care-L numeste pe Dumnezeu; o fi fost o neatentie.
Am zis ca viata ta incepe sa semene cu a lui Iov, insa numai privind pe dinafara, fiindca pe dinauntru nu este diferita, ci opusa. Ia vezi:
[b]https://www.bibliaortodoxa.ro/vechiul-testament/42/Iov
Orice a patit Iov el avea numai cuvinte de slava catre Dumnezeu, pe cand tu n-ai patit nimic(nu ai zis nimic, nimic) numai ca esti nemultumit; ca tu ai vrut ceva si duhovnicul ti-a zis altceva(fara sa zici nimic, ce-ai vrut tu si ce-a zis el) de te-ai gandit la suicid; ca dac-ai fi facut ce-ai vrut tu(nu stim ce) poate gandul ajungea fapta, de care te-a ferit Dumnezeu. Mi-e greu sa cred ca duhovnicul te-a sfatuit gresit, mai repede cred ca tu voiai opusul.

Atunci cum îți explici versetele de la Iov 3:3 „Piară ziua în care m-am născut și noaptea care a zis: un prunc de parte bărbătească s-a zămislit!”
Reply With Quote