Subiect: Mărturisire
View Single Post
Vechi 29.12.2021, 22:05:50
Pacatosul5687475 Pacatosul5687475 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 23.12.2021
Implicit

Cu excepția lui „Gpalama” care, cel puțin a încercat să mă asculte și nu s-a năpustit din prima cu acuze la adresa mea, toți cei care încercați să mă scoateți pe mine vinovat, da-ți mărturie scrisă aici pe forum că Îl rugați pe Dumnezeu să vă dea să treceți prin aceleași experiențe prin care am trecut eu (și că voi le veți gestiona așa cum trebuie/cum e corect, nu cum am făcut eu) și atunci voi lua în considerare vorbele voastre.
Până atunci, nu sunteți decât niște oameni care vă dați cu părerea și aruncați cu acuze asupra unor oameni ce au trecut prin niște fapte prin care voi nu ați trecut.
E ca și cum un om ar da un sfat despre un lucru pe care el nu l-a realizat. Exemple pot fi multe: un alcoolic ți-ar spune că nu e bine să bei, un fumător ți-ar spune că nu e bine să fumezi, etc.
Un fost alcoolic, care a reușit să renunțe, trecând prin sevraj și toate stările care se produc în organismul uman în momentul când se face o asemenea schimbare, poate fi ascultat cu toată încrederea că mărturia lui are caracter normativ, fără discuție.
Reply With Quote