View Single Post
Vechi 13.01.2022, 23:19:39
gpalama's Avatar
gpalama gpalama is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.02.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Moroco Vezi mesajul
Defapt nu zic ce zici tu ca zic (defapt) facand tu jonglerii si echivalente ca un vrajitor ca sa-mi pui in gura tot felul de pripeli dovedindu-ma tu pe mine de pripit cand in mod evident tu esti pripitul care te-ai dat cu masonii iez-uiti care au fixat soarele in piramida pe care au inscaunat ochiul desfranat si au pus-o pe bani si au vandut gogoserpi la toata omenirea prin universitatile care vand gogosi la viitorii militieni-politisti stiintifici.

Deci nu io zic ca pamantul e plat ci tu zic ca io zic. Dar io nu zic nici ca e glob cu ape cu tot.

Ceea ce zic si nu vrei sa crezi e ca pamantul-tarana e strat gros si pe mijloc are intaritura pe care sta caci Taria impinge inspre intaritura pamantului din ambele parti. In vase sta apa plata si ea e 73% pe o parte si 100% sau mai putin pe cealalta parte a stratului.

N-am la ce raspunde si ce cozi taia caci Teoria PacMan3D-nD e sinteza unui raspuns la toate intrebarile pripitilor plini de cozi infinite in intelegerile lor pripite.

Tu esti cel ce eviti si nu vrei sa raspunzi la intrebarea cea mai simpla: de ce crezi ca apa in stare lichida poate forma damburi, dealuri in ciuda atator valuri care niveleaza mereu suprafata perfect plana a ei?

Si nu vrei sa raspunzi nici la intrebarea: de ce crezi ca te mint cand afirm evidenta observabila de oricine preferand tu sa crezi in teoriile pripite ale gLumii stiintifice?

Arata-mi si mie in postul tau, unde e raspunsul logic la afirmatia mea, ca prin experienta la 800 km, se vede o umbra diferita la aceeasi ora, de exemplu se poate testa si in Romania, daca esti la Timisoara versus la Tulcea - 700km.

Eu nu il gasesc. Din nou, nu reusesti sa intelegi, adica ai o problema de intelegere. Nu poti citi si raspunde logic.

Ai o problema de gandire, pentru ca nu poti asuma un argument logic. Raspunzi pe coclauri.

Ce zici Morocele, facem o incercare pentru asta? Eu la Tulcea, tu la Timisoara, facem zoom/whatasapp ce vrei, vedem umbra soarelui si masuram...

Adevar sau provocare? Ai curaj sa iti vezi pamantul... (ne)plat?
Reply With Quote