Citat:
În prealabil postat de Moroco
Am fost intrebat daca am repetat exeprimentul?
De ce sa repet experimentul lui Erat-Ostene?(ostenit de la luxul din biblioteca din Alexandria)
|
Morocele esti un idiot de prima mana.
Esti definitia idiotului.
Pai trebuie sa il faci altfel nu ai cum sa contesti argumentul. Restul este inchipuirea ta... Cel mult poti sa spui ca nu ai posibilitatea sa il reproduci sau ca ai nevoie de conditii similare.
Este ceva si accesibil si repetabil si care e repetat de toata lumea.
Exista dovezi cantitative majore cu privire la repetabilitate si corectitudine.
Adica mananci rahat pe scurt, fara sa ai nimic in mana.
Refuzi sa vezi ce ti se arata in fata si apoi cu tupeu de bagabont idiot, care nu are boaba de minte in cap afirmi NU MA INTERESEAZA..
Pai ala era matematician de renume il stie toata istoria lumii, tu esti un sectar de 2 parale, care troleaza pe un forum si debiteaza prostii ca pamantul e plat. Si nici capul nu te duce, dar esti si caz patologic si ai probleme la mansarda de deductie logica.
Citat:
Am luat de bune toate datele importante:
1. 787Km intre corabii, stalpi, catarge,
2. 7,12 grade unghi fata de razele solare la unul dintre stalpi-catarge
La care am adaugat datele: 3. Apa plata, corabii pe apa plata, stalpi-catarge paralele.
Am facut calculele de gimnaziu si mi-a dat D=6000Km distanta pana la Soare de la suprafata plana a marilor.
|
Din nou, esti in alt film, trebuie intai sa desfaci primul argument.
Citat:
Deci ce rost ar fi avut sa repet experimentul?
Numa un idiot ar crede ca matematicianul Eratostene nu a masurat bine, unghiul de 7,12 grade si distanta dintre Alexandria si Assuan.
Nu e nevoie sa fac niciun experiment ci doar sa coroborez niste date evidente!!! Auzi ce tampeni scoate despre mine ca refuz sa raspund la intrebarea daca am repetat experimentul. Bai dilitule, pai du-te tu in Alexandria si repeta tu experimentu da vezi ca io nu ti-am spus sa faci asta, dar fa-l ca sa nu fi ipocrit cerandu-mi mie sa-l refac in timp tu te distrezi la ce prostii imi ceri sa fac si sa raspundl!!!
Io ti-am raspuns da arata-mi unde ai raspuns tu la cele 3 intrebari ale mele!!!
|
Pai are rost, ca altfel esti un idiot care vorbeste prostii.
Ba e nevoie, penru ca experimentul ala ADUCE DATE SI INFORMATII.
Bai dilimache, se poate repeta si in Romania intre 2 localitati.
Eu nu sunt ipocrti, ti-am repetat ca se poate face si in Romania.
Asa ca dilimache, gura mica si mucles.
Nici nu te duce capul dar si pe coclauri o tii..