Citat:
În prealabil postat de Adr.iu91
Poate sa vina si din alte surse :).
|
Eu am citat ce spunea un sociolog, e o știință sociologia.
Citat:
Auzi, nu toti crestinii practicanti voteaza cu AUR.
|
Așa și, s-a confirmat observația lui Pieleanu că-n medii de tip Suceava unde s-a atins și pragul de 30% prezență la referendumul pentru familie au ieșit ei cu scor mai mare, tu te-ntrebai ce caută ei prin sfere bisericești, eu ți-am răspuns că ei vor să fie un fel de partid al referendumului și culmea că nu-i votează doar ortodocși, asta e cel mai surprinzător, au o cotă de voturi și la neoprotestanți și la greco-catolici.
Nu-i votează toți creștinii practicanți, dar au un bazin solid acolo e logic ce spun ?
Citat:
Rudele, bunica mea crestina ortodoxa vaccinata cu toate rapelurile, crestina practicanta, si cea mai credincioasa din familia mea, la fel a spus ca nu voteaza AUR, intotdeauna anuleaza voturi ea.
|
Eu l-am văzut pe ÎPS Teodosie într-o poză cu Simion, știi că în Constanța AUR a luat 14%, un scor mare pt un partid care nu a apărut niciun minut la tv în campanie electorală.
Deci cum dreaq mă ai tu numai prieteni care nu votează AUR dar Constanța are unul din cele mai mari scoruri, cum de-i ratezi tu pe ăia de votează ?
Uite și dovada
https://ro.wikipedia.org/wiki/Aleger...Pe_județe
USR a avut în Constanța 18% - AUR 14% cum de nu ai nimerit niciun votant printre creștinii practicanți din Constanța, dar cine-i votează din Constanța dacă ei au mers la pelerinaj la Peștera Sfântului Andrei când prefectul PNL încerca să interzică accesul ?
Tu crezi că eu sunt prost când scriu sau că scriu fără nicio deducție cauză-efect ?
Citat:
Si eu ma invart prin medii religioase, cand merg la slujbe etc, duminica si vinerea la Maslu, spovedanii dese, posturi, etc. Ce n-ai mai vazut DJi si calatori prin lume sa fie crestini, e vreo problema, esti invidios? Mai uita-te in dictionar sa vezi ce inseamna cuvantul MIREAN. Nu sunt calugar. Toti avem pacate inclusiv eu.
|
Nu n-am văzut niciun dj creștin sincer îți spun, nici animatoare creștine, nici clubbări creștini, e o stridență clară.
Citat:
Acum ce faci dupa ce citesti mesajul asta, o sa incepi sa te iei de familie si de prieteni ca nu votam cu AUR, o sa te comporti ca un extremist ? :)) treaba ta...nu ma afecteaza cu nimic ce zici tu.
|
Eu respect dreptul tău de a nu vota, nici nu mă interesează ce votează ai tăi, să trăiți să fiți sănătoși, n-am zis niciodată de familie de ce te-ai atacat pe subiectul acesta ?
Dacă la mine în familie nu i-a votat nimeni, nu înseamnă că alți creștini din alte comunități nu i-au votat, înțelegi raționamentul ?
Citat:
Eu sunt singurul din familie si prieteni, care ma gandesc sa ma vad cu cei de la AUR cand or veni in Constanta sa semnez petitia sa il dam jos pe Iohannis (doar pe simplu motiv ca el s-a aliat cu PSD, inamicul lui de moarte). Ma gandesc...poate ma duc. Asta e singurul motiv al meu ca Iohannis sa fie demis: pentru ca s-a aliat cu PSD.
|
Nu te du că nu are rost, procedura de suspendare o declanșează parlamentarii, ei probabil fac chestia asta ca să pună presiune pe parlamentari, dar semnăturile nu au niciun efect.
Mai bine strângeau semnături să coboare pragul de acces în Parlament la 3% cu 3% intră aproape oricine și nu mai sunt frustrări că au rămas pe dinafară în timp se cizelează cu dialog.
Citat:
Si sa tineti minte voi, si cine mai zicea ca tine cu AUR aici pe forum (nu am nimic cu voi, alegeti cu cine vreti, asta e democratia), anul trecut in timpul Postului Mare, a fost protestul cu George Simion in strada. George ii judeca pe cei de la putere, si numai pentru fala s-a dus la protest sa isi stranga admiratorii , si sa huleasca pe opozanti...pai stai asa te numesti "crestin ortodox" si tu in timpul Postului Mare te duci la proteste sa hulesti si judeci pe altii ??? Nu ar trebui sa fi la tine acasa, sa tii post in pace si bucurie in suflet cu Dumnezeu??? Pai asta contrazice fix a ce se autointituleaza el crestin.
|
Și ce treabă am eu, eu n-am fost la niciun protest și n-am luat covid până acum sau nu știu să fi luat, am și spus că nu e bine să se stea în mulțimi că nu știi dacă nu sunt aduși unii cu boală pe acolo.
Tu confunzi fala cu strategia de imagine, fiecare partid are strategia lui, dacă nu au zeci de mii de euro să dea să apară la tv, sau nu vor să arunce așa cu bani ei își fac campanie la firul ierbii - se numește graas root, mai neinspirat asta e.
PSD are 10 mil de euro din subvenții pe an, PNL e al doilea cel mai bine poziționat, ei practic au resurse nelimitate să-și cumpere influență pt partidul lor de la presă.
Citat:
Apropo mai recent am vazut cand au venit hAURistii in Palatul Parlamentului, se dadeau mari trumpisti, au vandalizat masini. Oameni foarte smeriti , da....
|
Păi ce treabă au cu Trump, tu ai văzut că AUR i-a oprit să intre în Parlament, e pe net cum îi roagă să se retragă din curte.
Tu știi că și-n 2015 au intrat ciobanii la un protest în curtea Parlamentului, (în Curte nu în Clădire) că voiau politicienii să le limiteze câinii la stână, cică deranjează vânătoarea câinii ciobănești, de fapt era o lege făcut să le dea obstacole.