Citat:
În prealabil postat de Iorest
Eu l-am văzut pe ÎPS Teodosie într-o poză cu Simion, Ètii că în ConstanÈa AUR a luat 14%, un scor mare pt un partid care nu a apărut niciun minut la tv în campanie electorală.
Deci cum dreaq mă ai tu numai prieteni care nu votează AUR dar ConstanÈa are unul din cele mai mari scoruri, cum de-i ratezi tu pe ăia de votează ?
Uite Èi dovada https://ro.wikipedia.org/wiki/Aleger...020#Pe_judeÈe
USR a avut în ConstanÈa 18% - AUR 14% cum de nu ai nimerit niciun votant printre creÈtinii practicanÈi din ConstanÈa, dar cine-i votează din ConstanÈa dacă ei au mers la pelerinaj la PeÈtera Sfântului Andrei când prefectul PNL încerca să interzică accesul ?
Tu crezi că eu sunt prost când scriu sau că scriu fără nicio deducÈie cauză-efect ?
|
Ma si tu crezi ca mint??? Ce naiba...daca nu am intalnit crestini sa voteze cu AUR care e problema? La tine cine nu voteaza cu AUR sunt satanisti, si cei care voteaza sunt cei mai crestini dintre toti crestinii??? A amesteca politica cu religia e ceva foarte grav! Nu este prima oara cand niste politicieni se pozeaza cu preoti, nu numai AUR, si PSD-ul inainte si altii.
Citat:
Nu n-am văzut niciun dj creÈtin sincer îÈi spun, nici animatoare creÈtine, nici clubbări creÈtini, e o stridenÈă clară.
|
Uite eu sunt unul dintre ei: dj crestin. Care e problema ta? Acum ma asociezi cu animatoarele si cu cei care se pastileaza? Vezi cat de incuiat la minte esti? Ai spus ca esti mai mic decat mine, eu fiind de 30 de ani, nu imi vine sa cred ca sunt tineri cu mentalitate de mosi batrani habotnici. Tu nici macar nu ma cunosti si iti dai cu parerea prost, si ma judeci prost. Eu stiu lautari si muzicieni care sunt la fel crestini, care e problema? Ce te deranjeaza pe tine cum petrecem noi timpul ca munca sau distractie in timpul liber?
Eu vara ca in orice perioada a anului tin post, inclusiv miercuri si vinerea. Vinerea eu aveam evenimente seara, nu spuneam la nimeni ca tin post. Mancam cartofi sau mancam acasa, nu beam deloc alcool. Era un baiat barman pe plaja, se mira cum eu ca DJ nu puneam gura deloc pe alcool si tot tineam seri ca lumea cu muzica, ca DJ-i care mixeaza cel mai bine sunt cei care dau cox pe nara, si beau mult alcool. Eu am stat cu ala de vorba sa ii zic ca nu este adevarat, eu nu fac chestii de genu ca sa fiu bun in ceva si ca nu tine cont de asta.
Lui nu-i venea sa creada, parca zici ca eram un intrus in lumea DJilor....ca pana sa ma intalneasca el nu a auzit ca un DJ sa nu bea alcool (ce-i drept conduceam si masina sa imi car sculele). Si chiar daca pun gura un pic pe alcool la evenimente (cand nu am masina) nu fac exces ca imi pierd concentrarea.
Citat:
Eu respect dreptul tău de a nu vota, nici nu mă interesează ce votează ai tăi, să trăiÈi să fiÈi sănătoÈi, n-am zis niciodată de familie de ce te-ai atacat pe subiectul acesta ?
Dacă la mine în familie nu i-a votat nimeni, nu înseamnă că alÈi creÈtini din alte comunităÈi nu i-au votat, înÈelegi raÈionamentul ?
|
Am inteles. Pai m-ai enervat ieri cum ca eu nu as fi crestin, si nici macar nu ma cunosti, judeci fara sens.
Citat:
Nu te du că nu are rost, procedura de suspendare o declanÈează parlamentarii, ei probabil fac chestia asta ca să pună presiune pe parlamentari, dar semnăturile nu au niciun efect.
Èi ce treabă am eu, eu n-am fost la niciun protest Èi n-am luat covid până acum sau nu Ètiu să fi luat, am Èi spus că nu e bine să se stea în mulÈimi că nu Ètii dacă nu sunt aduÈi unii cu boală pe acolo.
Tu confunzi fala cu strategia de imagine, fiecare partid are strategia lui, dacă nu au zeci de mii de euro să dea să apară la tv, sau nu vor să arunce aÈa cu bani ei îÈi fac campanie la firul ierbii - se numeÈte graas root, mai neinspirat asta e.
PSD are 10 mil de euro din subvenÈii pe an, PNL e al doilea cel mai bine poziÈionat, ei practic au resurse nelimitate să-Èi cumpere influenÈă pt partidul lor de la presă.
|
Stiu ca nu inseamna nimic campania lui Simion sa il demita pe Iohannis, dar macar ca simbol mergeam. Dar nu e batut in cuie sa merg acolo.
Citat:
Păi ce treabă au cu Trump, tu ai văzut că AUR i-a oprit să intre în Parlament, e pe net cum îi roagă să se retragă din curte.
Tu Ètii că Èi-n 2015 au intrat ciobanii la un protest în curtea Parlamentului, (în Curte nu în Clădire) că voiau politicienii să le limiteze câinii la stână, cică deranjează vânătoarea câinii ciobăneÈti, de fapt era o lege făcut să le dea obstacole.
|
Cei din AUR, inclusiv Simion, Sosoaca, Calin Georgescu etc...sunt admiratori ai lui Donald Trump. Faza cum ei au intrat in fata usilor de la Palatul Parlamentului mi-a venit in minte imaginea Trumpistilor din America cand au dat navala la Capitoliu de aici rezulta ==> EXTREMISTI RADICALI!.