View Single Post
Vechi 23.01.2022, 17:07:56
Adr.iu91's Avatar
Adr.iu91 Adr.iu91 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.03.2021
Locație: Constanta
Religia: Ortodox
Arrow

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Nu te-ai întrebat de ce Dobrogea a revenit României, tu crezi că Dumnezeu a îngăduit asta ca să ne batem joc, să petrecem.
Ce este rau in a petrece hm? Tu mergi la nunti, botezuri, onomastice, majorate ca inainte sa te distrezi? Ce treaba are Dobrogea cu distractia locala si aniversarile unor oameni, sau atragerea clientilor la terasa?

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Vezi și tu recunoști că nu e un mediu prea duhovnicesc, dar dacă stai acolo vei fi asemănat lor, pe tine nu te-a deranjat discuția despre politică, sincer dacă e ceva nu voi merge la vot sau voi vota împotrivă.
Poate sa ma asemene cu oricine in mediul ala, eu nu bag droguri sau beau alcool ca sa imi fac treaba de DJ. Sunt deranjat faptul ca trebuie sa le explic la anumite persoane ca nu drogurile sau alcoolul te fac sa fii un bun DJ, asta este o minciuna ordinara! Si ca acei DJi care fac asta in Constanta, sunt secaturi, bufoni care ne fac industria de rasul lumii. Iar acum trebuie sa iti dau explicatii tie, ca sunt crestin si nu fac chestii de genu...(ca sa mai vada si restu lumii pe aici).

Mai cunosc DJi ca mine cativa dar din alte orase, oameni super fara stereotipuri :). No drugs, no alcohol, hai poate putin alcohol si atat (o berica :P)

In Olanda, DJ-i sunt respectati, au alt statut, si nu sunt stereotipuri. Mentalitatea din Olanda e cu mult superioara fata de Romania. Ei nu sunt ca bufonii din Constanta. Pot fi din public oameni care umbla cu droguri, dar DJ-i nu coboara la nivelul celor din public acolo.

Aaa apropo, eu sunt de acord ca George Simion sa legalizeze in tara canabisul medicinal. In sfarsit cineva care stie. Canabisul medicinal NU ESTE DROG! Cand am scris de Olanda m-am gandit la subicetul threadului, si mi-am adus aminte de ce zicea Simion! https://youtu.be/_sBzBgNPMOw

Last edited by Adr.iu91; 23.01.2022 at 17:20:09.
Reply With Quote