Mie mi-e clar ca voi, unii nu dau nume, slujiti victoriei rautatii. Sunteti mai rai ca aia care se bucura de raul altuia, voi va bucurati de victoria rautatii razbunandu-va pe invers... stiti pentru ce? Pentru a sluji stapanului lumesc pe care vi l-ati ales si pe care-l credeti bun orice rele ar face crezand ca aveti spatele asigurat la umbra rautatii lui.
Hm,ha,hm,hm... a venit Petru7 s-o apere pe Petra si sa formeze o miscare de rugaciune si de cunoastere care se roaga de la ora 9 marti si joi, atunci cand postesc fariseii. Adica Petra7 si Petru7 s-au gasit ei sa formeze Stanca77. Frumoasa si simpatica treaba.
Bineee domnule @Petru7 cu Petra cea cu 7 portaluri, nici io n-am condamnat-o la ardere pe rug dar nici nu i-am cantat in struna mangaind-o intre cornite ca s-o apar de cainii astia rosii la blana si negrii in cerul gurii ce se dau drepti.
Bai mitomanule @gpalama, bai staparca ce-m tragi mii de gpalme murdare pe toate threadurile, iar ai inceput si pe threadul asta sa lovesti in Trambite? Iar dai cu securea in Dumnezeu si lipesti etichete invartind marota sectara? Păi sectele de azi sunt ruptura-rupturii-rupturii plini de mandrie caci dupa ce papistasii marelui papalac s-au rupt de ortodoxie si de Calea Ortodoxa in anul 1000 si ceva, hughenotii si protestantii, vazand porcariile pe care le fac oamernii ”bisericii” impreuna cu regii imperialisti s-au rupt de papalitate protestand pana i-a macelarit Ludovic, regele Frantei in noaptea sf. Bartolomeu si tot nu s-au alipuit ci s-au rupt si de protestanti mai departe devenind neoprotestantii de azi caci pe toti ii roade iubirea de stapanire si de propria voire plina de mandrie, asa ca pe tine, care te crezi mare stapan cand defapt esti un iscapoSS ipocrit si confuziv ascuns sub haina unui mare sfant, care nu-ti dai seama ca
Trambitele n-au protestat niciodata fata de ortodoxie si nu s-au rupt de ea ci au fost prigoniti de catre corcitii din ortodoxie care au capitulat si s-au predat cu suflet cu tot devenind slugarnici marelui urs si la sistemul represiv pana la a-si anatemiza mai micii, incomozii sistemului, din sanul propriei biserici ortodoxe. Iar asta nu e deloc acelasi lucru bai teologule incompetent si analfabet, mare provocator care nu vrei sa vezi adevarul, faptele, vorbele, viata, martirajul, minunile, evidenta celor lepadati din interereres!
Revenind la subiect din alunecarile de teren pe care le provoci ia uite
aici cum Petra isi face cruce catolico-ortodoxa si cum foloseste ea frecventele de la Dumnezeu pentru toate organele si glandele.
Daca vine dupa ortodoxie si se intoarce pe Calea cea stramta ORTODOXA care duce fara-indiala la Noul Ierusalim propovaduit de
Cele 7 Trambite Apocaliptice ale Cuvantului vi se pare ca face rau?
Inseamna ca sunteti orbi si ipocriti exclusivisti si rai daca nu lasati credinciosii de pretutindeni sa se intoarca la ortodoxie, sa lucreze si sa se vindece.
Problema e ca lucrarea asta de introducere a luminii si energiei pe diferite frecvente in organism seamana pe dos cu un fel de paganism de tipul lui nostradamus si a grecilor antici care prin practici pagane si incantatii se deschideau desfranarii demonilor ca un vas ca sa acceada la cunostintele si puterile zeilor blestemati care bineinteles ca-i tzepuiau pe oameni si le comunicau minciuni luandu-le defapt stapanirea si adevarul, lepadandu-i de Dumnezeu si mandrindu-i.
Deci chiar daca Petra e o ”vrajitoare” alba cum ar veni, lucrand cu Dumnezeu pentru vindecare, echilibrare si sanatate, cred ca are tot dreptul de la Dumnezeu sa se roage si sa posteze pe youtube filmulete fara ca tot felul de baieti rai ”mari” ortodocsi, ”mari” teologi” handicapati mental sa se erijeze in sfanta inchizitie ca s-o prigoneasca si s-o vatame vrand s-o compromita.
Daca io ca ortodox, traitor in Harul credintei, n-am nevoie de acesta lucrare de frecventiere lumino-energetica la organe asta nu inseamna ca nu sunt destui oameni de pretutindeni, crestini mai indepartati de dreapta invatatura care au nevoie.... asa ca n-am cum osandi oamenii care se roaga particular stand inaintea lui Dumnezeu ca sa se hraneasca si sa se bornzeze si sa se vindece de la El ca de la un Soare, Luna si Pamant!!! Bine ca pot sa se roage si iata-i ca se roaga si pentru noi si pentru oamenii de pretutindeni dorindu-le binele spre deosebire de unii, nu dam nume, care ii judeca si-i lovec cu securea cuvantului in moalele capului dupa modelul secerei si ciocanului nestiind ca-si bat singuri cuie la sicriu ori de cate ori aprind o tigara a monstruasei judecati ca s-o traga in piept zicand ”hiiii caii popii, hhiii caii popiii”!.