View Single Post
Vechi 30.03.2008, 16:33:39
bitza bitza is offline
Member

Data înregistrării: 16.03.2008
Implicit

Ancuto,uite cum vad eu lucrurile......eu cred ca nu ar trebui sa existe doua botezuri, ci un botez provizoriu, "mic",pentru apartenenta la credinta Crestin-Ortodoxa a noului nascut si un botez completativ,definitiv, la maturitate,atunci cand individul respectiv e complet responsabil in legatura cu credinta,viitorul si soarta sa! Eu cred ce ar fi cel mai bine asa,nu vad nimic gresit dpdv STRICT al invataturilor SFINTEI SCRIPTURI...iar daca "traditille" spun altceva,atunci sa nu uitam ca acestea au fost totusi stabilite de catre oameni,oameni ce se mai pot si insela in detalii.....spre deosebire de Sf. Scriptura ce a fost scrisa STRICT sub inspiratia Duhului Sfant....stiu ca in Biserica Ortodoxa SE PRACTICA SI BOTEZUL LA MATURITATE ATUNCI CAND OAMENI DE ALTE CREDINTE SI RELIGII VIN SA SE BOTEZE LA NOI,NU E NICI O PROBLEMA,deci cred ca saltul facut nu ar afecta aproape cu numic mersul bun inainte al Bisericii.....deci poate ar treb.sa ne gandim un pic si sa analisam serios si responsabil aceasta problema dincolo de limitari si standarde "impuse"..........:D
Reply With Quote