Citat:
În prealabil postat de Seraphim7
Pfff...Mai Iorest....Om bun ce ești tu...
Cum poți să spui că divinitatea ar "intina" sufletele care s-au născut sub incidența altor credințe religioase sau altor culturi, respectiv țări?
|
Eu mă refeream că a coborî dintr-o viață de creștinism la șamanism, hinduism ar fi o întinare pentru că e maximalul creștinismul, de ce ar trimite Dumnezeu pe cineva la regres și idolatrie, chiar și de ar fi un om botezat dar plin de păcate care nu s-a mântuit ?
Tocmai primii creștini au murit sau au fost chinuiți de către majoritatea cultelor idolatre dar nu numai, cum să trimită un suflet creștinesc într-un trup de călău al creștinilor printr-o reîncarnare ?
Și de ce ar trimite Dumnezeu un suflet creștin în trupuri din sfere unde se hulește Hristos și deci să fie botezat în respectivele culturi dacă fără de Hristos nu se poate intra în viața veșnică ?
Citat:
Iisus Hristos nu are nicio legătură cu religia creștină actuală,el a fost un spirit superior încarnat pentru evolutia umanității.Religia mai mult a denaturat misiunea, învățătura lui,care este similară cu a celorlalte spirite încarnate care au predicat și au murit pt acest scop al iubirii,păcii și etc.
|
Dacă era așa cum zici ar fi coborât să judece lumea.
Citat:
Practic Iisus și Buddha și alți maeștrii spirituali ai predicat împotriva religiei,au militat pentru spiritul liber...
Eu nu au dorit întemeierea unei religii,eu au dorit evoluția individuală a omului intru cadrul spiritual al colectivului astral...
|
Buddha e un zeu atât, nu se poate mântui pe sine, nu mă miră că mare parte din chinezi sunt atei, zeul lor nu i-a ridicat din materialism.