Citat:
În prealabil postat de Iustin44
Ce vom face? Vom face ce au facut si primii crestini care s-au ascuns in catacombele pamantului. Dar numai ca noi vom merge in muntii pe care-i avem in tara si de aceea trebuie de acum sa ne invetam sa traim simplu, iar vara cat mai multe drumetii in munti calauziti de cei invatati cu muntele, invatand tot ce se poate invata din arta supravietuirii. Oricum , cativa ani tot mai sunt. Plus deprinderea cu rugaciunea lui Iisus.
|
Iustine,la faza cu rugaciunea ai dreptate..pentru ca daca se dezlantuie o atare prigoana impotriva noastra(si sincer cred ca se va dezlantui la momentul oportun...),cam atata ne mai ramane si sa facem...SA NE RUGAM...iAR LA CHESTIA CU ASCUNSU,cea ce spuneti voi mi se pare pura fantezie......Cand primii crestini se ascundeau prin catacombe,dusmaniilor lor foloseau sulite,cai,casti,sabii si multa imaginatie ca sai gaseasca......Nu prea se auzise pe atunci de GPS,Sisteme de detectie prin satelit,Detectie cu senzori,Nightvision,Infrared,U.V.,Last weapons sistem satelite detections,si daca vrei iti mai enumar pana maine dimineata.....Ideea e ca un nene de pe la N.A.S.A.(sa zicem....)poate vedea cam ce faci tu acum la ora asta tarzie chiar daca esti pe afara sau inauntru....(daca are un munar minim de informatii despre tine....),iar un elicopter Apache last generation dotat cu tot ce treb. te scoate cam din orice catacomba,vagauna,si orice tip de ascunzatoare vrei tu sa alegi....(daca nu te vede,iti decteaza miscarea,daca nu te misti iti "vede" temperatura corpului pe infrarosu si tot da de tine.....deci,cam pe unde vrei tu sa te ascunzi....?Nu ne va ramane decat sa ne rugam,ca sincer cred ca numai Dumnezeu ne mai poate salva.....:D