Citat:
În prealabil postat de tigeratlantic9
Cum pot sa mă pocăiesc cu adevărat?Unde sa mă duc și ce să fac?Deși aveam îndoieli și mai am cred în Iisus Hristos și cred că e figura centrală a umanității și Cea mai mare personalitate a lumii.
As vrea sa mă pocăiesc și să îmi predau viața lui Dumnezeu Iisus.
Cum fac asta?
Sufăr de schizofrenie și TOC dar sunt perfect lucid că iau tratament, acesta nu e delir mistic ci o dorință personala a mea și îmi pun speranța în Iisus.Vreau sa fiu mai fericit în viața asta.
Oare dacă mă pocăiesc voi fi mai fericit?
|
Cu siguranta vei fi mai fericit. Mult mult mai fericit... si acum si in vesmicie.
Ma bucur ca ai inceput sa iesi din caraiala, din nemultumire, din reprosuri, din santaje emotionale, din victimizare cu aruncarea vinei si cauzei raului pe altii si ca ti-ai dat seama ca de la pacatele tale ti se trag toate problemele si bolile.
Bravo, e foarte buna dorinta si hotararea ta de a-ti incredinta viata Domnului ca sa-ti dea El calea si sfatul cel bun de scapare din capcana vietii asteia vremelnice si desarte.
E foarte simplu ce trebuie sa faci. Iti faci o retrospectiva generala a intregii existente si iti dai seama cu ce crezi ca ai suparat si indurerat pe Dumnezeu si pe cei ce te-au iubit. Regreti toate relele din toata inima si spui preotului cu ce crezi ca ai gresit lui Dumnezeu incepand cu pacatul cel mai mare.
Dupa marturisire vei fi eliberat de toti serpii si o sa te linistesti si o sa te impaci cu Dumnezeu iesind din tot necazul sufletului tau.
Succes!