Citat:
În prealabil postat de Iorest
Mă refeream că la ușă la spovedit la părintele Iustin e mai coadă, decât la alții e posibil să se facă liste de așteptare, m-am spovedit eu mai demult la Oașa la un alt preot, te asculta nu zicea nimic și gata spovedania, nu vreau să-i dau numele pt că nu știu dacă acum mai e așa, dar atunci am înțeles de ce se înghesuiau mulți la părintele Iustin.
|
Sa fiu sincera daca e sa existe timp pentru spovedanie cat voi fi in tabara de la Oasa (eu nu imi faceam sperante ca ma gandeam ca nu va fi timp) tot la parintele Iustin imi doresc si eu.
Pentru ca de fapt prin prisma lui am descoperit si aceasta tabara si pentru ca imi place foarte mult sa il ascut si de la distanta ( pe youtube) si imi transmite o anumita caldura. Daca spui ca in timpul taberei isi fac dansii timp si pentru a ne spovedi cu siguranta voi sta la coada la parintele Iustin.
Citat:
În prealabil postat de Iorest
Ba da e timp, în prima zi când ajungi indiferent cât e oboseala de mare poți să mergi, se face slujbă de la 3 noaptea iar de la 5 spre 6 vine prin camere să cheme la slujbă.
Atunci în ziua sau noaptea aia să fii pregătită să te spovedești, cel puțin în prima zi e timp după, nu știu, dacă e Hram mai vin și pelerini la mănăstire și vor fi ocupați cu pregătirile spre finalul taberei.
|
Mersi mult de informatii, chiar ma ajuta sa stiu de la cineva care a fost. Eu ma gandeam ca poate nu e timp pentru atatia oameni si nu imi faceam sperante, o vedeam ca pe un bonus daca e sa se intample.