Zicea un mare batran care statea lungit pe pat fiindca-l durea mereu capul de la intrebarile tuturor si care manca doar roshcoavele porcilor ca pentru a te apropia tot mai mult de Dumnezeu si a-L cunoaste tot mai bine ar trebui sa tai zilnic din mancare (bani-lux-delicatesuri-familie) si din propria voire si sa faci fara indoiala tot spre ce ti se inclina inima in urma rugaciunii asa ca o porunca din Har... ceva de genul asta ca nu-mi mai amintesc.
Nici nu-ti vine sa crezi cata schimbare in bine poate face Harul Domnului.
Nici io n-am crezut dar vazand schimbarea la unii pentru care se roaga biserica ortodoxa sau/si biserica noua am ramas uimit.
Daca nu ai iubire de Hristos atunci i-ati anatema de casa si invata ca Mila voieste Dumnezeu si nu jertfe ci sacrificii: taiere din iubirea de sine si din pofte si din pungile si pusculitzele tot mai mari si mai luxoase, alea lacome si desfranate unde strang bani murdari privirile si cautaturile nerusinate!
Moronc Ek Ulaș înVaț leppăd∈maiL UM EUjU glu( fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa
Last edited by Moroco; 29.06.2022 at 13:17:13.
|