Subiect: ECUMENISMUL
View Single Post
Vechi 31.03.2008, 13:46:07
ancah
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de iosif
Deci, e bine sa facem distinctia intre dialog ecumenic si alte forme ecumeniste. Eu sunt pentru dialog! Eu sunt pentru respect! Eu sunt pentru toleranta! Dar sunt in acelasi timp pentru o propovaduire ortodoxa autentica, ce nu trbeuie compromisa de dragul iubirii. Nu stirbim adevarul pentru iubire si nici iubirea pentru adevar!

Ma intelege si pe mine cineva pe acest forum???????:dozingoff:

Anca, fa ascultare de duhovnicul tau, e foarte bine si nu te mai baga atunci in probleme care te depasesc. Ecumenismul te depaseste...deocamdata! Vom afla cu timpul mai multe lucruri, Dumnezeu nu ne va lasa fara lumina intelepciunii.
Iosif, nu problemele ma depasesc. Am citit si m-am informat si sunt de acord cu cele spuse de marii teologi ortodocsi si traitori ai ortodoxiei. Duhovnicul meu este unul dintre acestia. Pe el il urmez.
Problema este, ca tu si cu mine nu suntem de aceeasi parte a baricadei, in ceea ce priveste ecumenismul. Si nu intelegem acelasi lucru nici prin iubire, caci nu vad iubire in mesajele tale. Vad mai degraba o incercare de prozelitism in ceea ce priveste ecumenismul. Nu uita ca ortodoxia in decursul timpului a fost aparata cu pretul vietii. E prea pretioasa s-o sacrificam celor, care s-au rupt odata de noi.
Pana una alta, iarta-ma frate, dar pe tine te vad depasit, caci nu esti la curent cu ce spun marii teologi si traitori ai ortodoxiei. Daca gasesti inadvertente in cele afirmate de acestia, te rog sa ne atentionezi aici pe forum, ca sa intelegem si noi ce eventual este gresit.
Reply With Quote