View Single Post
Vechi 31.03.2008, 15:29:51
Laurentiu Laurentiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2005
Implicit

Multumiri tuturor celor care au acceptat sa mi se alature cu rugaciune si au acordat putin din timpul pentru pomenirea buncicului meu...Dumnezeu sa binecuvinteze si sanatatte sa va daruiasca, mult spor si impliniri.
Icalim o voi pomeni si eu pe cumnata ta Victoria in rugaciunile mele.
Deasemnea si pentru Elena mama lui Getaballa Dumnezeu sa-i faca cat mai suportabila suferinta..Si sa nu uitam ca Dumnezeu randuieste ca omului sa-i vina inainte de moarte suferinta..pentru ca prin asta sa se curete cu totul si sa poata trece in viata cealalta mult mai usurat..Este ca un fel de canon daca vreti prin care unii crestin dobandesc si mai multe cununi de la Mantuitorul Hristos..Dar Dumnezeu cunoaste masura fiecaruia si numai el stie cat si ce ii trebuie fiecaruia.

Bunicul meu a stat 5 luni prin spitale si a fost operat de 3 ori de prostata ..Cu toate ca nu a fumat toata viata lui, si nu a baut nicioadata in exces si a fost un om calculat.. A ramas orfan de mic de mama iar putin mai tarziu de tata ..A fost nevoit sa se casatoreasca de tanar (17 ani)si in acelasi timp sa aiba grija si de fratii lui...Ne povestea ca odata cand a fost sa aduca lemne de pe undeva de pe langa Petrosani, fiind cu carul si obosit fiind a adormit iar afara era ger si cand s-a trezit nu isi mai simtea picioarele, dar cu timpul si-a revenit..Chiar si asa lucrul acesta avea sa-si arate urmarile mai tarziu incepand de pe la varsta de 40 de ani, cand a inceput sa aiba dificultati in a se deplasa.In ciuda acestei deficiente (scleroza in placi) avea o energie si o vointa cum rar am mai vazut..Se deplasa cu ajutorul unui scaun si tot lucra avea grija de animalele din gospodarie. Avea vointa de a munci cu toate ca boala sa nu ii permitea acest lucru.
Reply With Quote