View Single Post
Vechi 15.09.2022, 20:02:04
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sergiu8 Vezi mesajul
Topicul se intitulează Căderea creștinismului instituționalizat (1)
Premeditat v-a urma partea (2)
Sau mai multe.
Deci lucrare mare,nu gluma.

Dar inițiatorul tot nu ne-a spus cum face,ca se contrazice singur.
Pe de o parte scoate din context versetul biblic:" Unde sunt 2 sau 3 adunați în numele Meu,acolo sunt și Eu", iar apoi ne spune că el nu aparține nici unui cult.
Nu merge la nici o adunare,casa de rugăciune, nicăieri.Posibil sta singur în casa lui și citește din Biblie.
Dar unde sunt cei 2 sau 3?
Dacă are prieteni care vin la el pentru părtășie, deja e o casa de rugăciune.

Probabil așa îi vin ideile legate de căderea creștinismului tradițional.
După cum citește el Biblia. Sau împreună cu cei 2-3 frați de părtășie spirituala....

A,nu, știu! S-a inspirat din Dogmatica lui Zăgrean.
Asta este.
Noi ce suntem daca ne-am adunat aici?
Deci iata biserica! E Biserica lui Hristos daca-L iubim si-L credem, ca de adunat in numele Lui iata ca ne-am cam adunat.

Ce biserica aparati voi daca pe asta de aici o dezbinati, o distrugeti si o dezintegrati? Stiu, boala profesionala. Bogatilor nu le convine de Dumnezeu ca cica n-au bani, pestilor nu le convine ca cica n-au apa si mor de sete, pasarilor nu le convine ca cica n-au cer si-si fac turn ca sa ajunga la Cer iar oamenilor nu le convine ca cica n-au destula stiinta si asta in conditiile in care omul a jefuit in Rai pomul cunostiintei din care nu avea voie sa manance ca sa nu moara.

Pentru ce deci lucrati duhul lumii? Nu cumva ca sa parveniti? Pentru bani si slava de la lume? Sau nu cumva pentru legionul trufiei lumii, pacat caruia nu-i convine afara si dupa ce se infiltreaza inauntru se vrea aparat?
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 15.09.2022 at 20:13:07.
Reply With Quote