View Single Post
Vechi 01.04.2008, 17:11:55
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de steffiy
Vai, Vsovi...nu pot sa cred ca scrii asemenea..ineptii....Fara suparare, dar acesta-i adevarul.
Cum sa nu mergi sa nasti la spital? Daca ai nevoie de o cezariana, crezi ca exista aparatura necesara acasa? Daca, Doamne fereste, ai nevoie de resuscitare..de oxigen,de unde sa le scoti? Nu am nimic cu omul care nu stie si vrea sa invete dar am ceva cu cei care o tin pe a lor, fara sa deschida ochii. :satisfied:
Spuneai ca sa nu ne iubim aproapele. Dar cine suntem noi sa judecam aproapele nostru?
Pe astfel de oameni s-a construit si Inchizitia.
Te rog sa ai grija cand iti construiesti rapunsurile si argumentarea!
Sa te ierte Dumnezeu ca spui ca vorbeshte ineptzii... de la El am zis shi eu ca un papagal... dar sunt de acord cu El ca shtie ce vorbeshte, deshi tzie tzi se pare ciudat.

Shi se vede ca tzi-ai pus nadejdea nu in Dumnezeu ci in CEZARiana....

Dar de la spital, cat sta acolo femeia, poate lua: necredintza, minciuna, bordel, ferma de dobitoace, credintza in antihrism, in lume, in scaparea shi cate alte dracovenii se poate lua de acolo, de la maternitate...shi unele tzin o viatza.

Apoi daca ne referim la boli, se poate lua sida, sa se piarda copilul, sa-l incurce, sa-l infecteze, sa-l omoare, shi cate boli sunt pe la maternitate...

Apoi barbatul care merge pe acolo shi vede atatea shi atatea, ca acolo se fac shi avorturi, ca sunt multzi ginecologi, deci aia sunt un fel de criminali... shi barbatul ishi zice ca merge shi cu avortul daca atatzi fac shi nu patzesc nimic...

Iar cu cei 3 ani de oprirea de la relatzii sexuale tot Hristos Vorbeshte shi de cele 9 luni de gravidie curata adica fara relatzii shi pofte sexuale...

Shi inca ceva, cezariana sau orice interventzie se poate face shi acasa... nu e vorba sa fii singura ci sa vina medicul, mosha acasa .... Asha au nascut toate mamele acestui popor ortodox shi nu a fost nici o problema, iar spitalele shi maternitatzile sunt de catziva ani...

Brigade, dumneata confunzi, la curatzia lehuzei nu e vorba ca 40 sau 80 de zile ar fi necurata pentru raporturi sexuale, ci 40 sau 80 de zile ea e necurata, iar 9 luni shi apoi 3 ani nu trebuie s-o spurce barbatul, adica sa nu aiba relatzii nu din pricina necuratziei datorate nashterii ci din pricina creshterii copilului intr-un mediu sfintzit, adica lipsit de curvie shi desfranare... Deci nu este nici o incalcare grosolona, ci poruncile celor 40-80 de zile se refera la a nu intra in biserica, la a se autoconsidera spurcata, iar cele 9 luni shi apoi 3ani se refera la alte porunci, la climatul curat shi frumos pentru noul copil... ca sa nu ajunga de mic desfranat sau cu inclinatzii sau spurcat de parintzi, incestuos...

Deci domnilor care ma persiflatzi, degeaba va aratatzi indignarea ca asha cere Domnul Creshtinilor, Hristos, asha cere familiilor creshtine, respectarea perioadelor de necuratzie shi neapropiere de relatzii trupeshti shi nashterea la domiciliul lor, in curatzie shi nu la antihristm... :)
Reply With Quote