View Single Post
Vechi 09.04.2023, 14:00:19
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de David_1859 Vezi mesajul
Nu este vorba despre 2,4 milioane de români, ci de 2,4 milioane de presupuși rezidenți ai României. Românitatea este o chestiune etno-culturală, națională, chiar religioasă oarecum, deasupra chestiunii de cetățenie.
E imposibil să fie 2.4 sau chiar mai mult de 1 milion de cetățeni străini, deja se declaraseră în jur de 1 mil de oameni cetățeni maghiari, dacă pui celelalte minorități adică nemți, greci, italieni, turci, tătari, ucraineni, nu ajungi la 2 mil de străini, chiar dacă unele românce (o sută sau două de mii)au trădat și s-au căsătorit cu cetățeni străini, sau mafia din educație pt șpăgi a adus cetățeni străini cu nemiluita pe locurile la facultate în special la facultatea de Medicină și ăia au uitat să mai plece.

Citat:
În prealabil postat de David_1859 Vezi mesajul
În ceea ce privește nedeclararea, avînd în vedere „coincidența” faptului că numărul celor care nu și-au declarat religia este aproximativ egal cu numărul celor care nu și-au declarat etnia, eu cred că a fost o acțiune deliberată a unora dintre participanții la referendum, dintre cei care l-au pus efectiv în practică, fie de a nu înregistra acele date, fie efectiv de a nu îi întreba pe oameni acele date. Asta cred că a avut ca scop diluarea parțială a conștiinței de identitate națională și religioasă, ceea ce corespunde cu scopurile anumitor globaliști / „europeniști” antiidentitari și antireligioși / anticreștini.
De la primul recensământ organizat de Băsescu a devenit opțională religia, etnia și limba vorbită, la recensămintele de până în 2007 erau cuprinse obligatoriu, nu le puteai sări, aveai și o rubrică de ateu sau non-religios nu te obliga nimeni să declari ce nu ești.

Chipurile U.E. lasă opționale astea, dar nu U.E. dă banii de recensământ ci statul național și guvernul - executivul poate alege el ce să pună fix și obligatoriu.

Chiar de ar crește numărul de atei, măcar am avea o oglindă reală a societății, cu 500.000 de atei nu s-ar mai împăuna niciun îmbuibat bisericesc de cât de creștini suntem.
În Sfântul Sinod s-ar pune problema creșterii nr de atei și poate s-ar lua măsuri, așa ne putem minți frumos, realist vorbind o parte din atei sau din cei care ezită să vină la Biserică o fac din pricina păcatelor mari ale clerului, pastorilor sau familiilor lor, deci pt o cotă dintre ei direct responsabil e și arhiereul și preotul și călugărul și pastorul șamd.

Mai e și situația romilor care se declară maghiari la presiunile UDMR în Transilvania, că de fapt ungurii nu mai sunt poate nici 800.000 în România au emigrat mulți și prin America, dar Orban de la Budapesta dă bani în funcție de cât de mulți sunt și jegurile de primari și președinți de consilii județene udmr, umflă artificial cât pot unde au puterea.

Last edited by Iorest; 09.04.2023 at 14:02:32.
Reply With Quote