Citat:
În prealabil postat de veilur
vsovi, pai daca spui ca un singur numar de inregistrare ne inlocuieste numele si ne anuleaza botezul, atunci CNP-ul de pe buletinele actuale nu e acelasi lucru? Acest cod numeric personal care il avem cu totii, nu ne este pentru toti o noua identitate, astfel incat noi sa fi fost insemnati cu "666" inca de cand ne-am facut aceste buletine? Ca tot un numar este si asta, un numar cu care suntem toti inregistrati in baza de date a politiei. Vreau sa stiu ce parere ai despre CNP-ul depe buletinele noastre actuale.
|
Intrebare foarte buna shi nu shtiu sa-tzi raspund...
CNP-ul este un cod ce te identifica unic in sistemele informatice romaneshti, in evidentzele populatziei, dar este un cod de control, pe cand noile CI vor contzine semnatura electronica, cod de bare, deci va fi ca shi cum tu insutzi te-ai identifica pestetot nu prin numele tau, cu care te semnezi shi te identifici, ci prin ceva alocat de sistemul antihristic...
nimeni nu se semneaza cu CNP pe cand in viitoarele CI vor avea efect juridic shi monetar semnaturile digitale, codul de bare, amprenta digitala sau a retinei, deci lucruri care te exclud pe tine atat ca shi om cat shi ca shi creshtin cu botez deci fiind o identificare dobitoceasca sau intzelepta de om insemnat dintr-un sistem dumneata fiind scos din ecuatzie....
Nu shtiu cum va fi... dar daca se pierde botezul inseamna ca este ceva ce te face sa nu mai fii ortodox, creshtin, sa nu mai apartzii de Biserica, de Dumnezeu... ci vei primii apartenentza shi identificarile altuia... a lumii antihristice...
shi aprintzii spun ca e vorba de codul de bare, de semnatura electronica, de amprenta de retina shi iris sau alte semnalmente, de cipul transponder... shi de semnatura sau CI sau buletin sau vot... dar spune ca nu vei putea cumpara sau vinde fara el, deci va fi legat de un cazier bancar, o semnatura digitala sau altfel cu care ai acces in sistemul antihristic...
deci nu shtiu care este diferentza clara, dar cu CNP nu te identifici in lume shi nu semnezi cu el shi prin el nu te-ai lepadat de botez, dar cu CI viitoare se pare ca va fi ceva ce nu shtim exact shi nu ne dam seama, sau cu cipurile respective shi codurile de bare...
poate ca shi CNP-ul este dar la asta nu m-am gandit pana acuma... trebuie sa vedem de ce CNP nu este shi el un numar ce schimba botezul, il pierde shi te pecetluieshte cu antihristmul....