Subiect: Despre Ocultism
View Single Post
  #44  
Vechi 24.05.2023, 10:56:35
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member
 
Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Mesaje: 1.863
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Militaru Vezi mesajul
Mulțumesc!
Mărturisesc pentru întărire acest lucru. Nu știu dacă demonii au pătruns în ființa mea sau sunt împrejurul meu,dar de 8 ani am parte de iaduri nemaintalnite la majoritatea oamenilor.
Însă nu pentru a mă plânge sau vaita scriu.
Am foarte multe boli și neputințe. Am umblat la mulți doctori, specialități,am cheltuit o avere dar merg spre mai rău.
Toate mă dor,toate sunt inflamate,toate se agravează.
Medicii nu găsesc nimic. E clar că e lucrare demonică.
Mă spovedesc, împărtășesc ,merg la masluri, mă rog,dar tot trag și trag și trag.

Însă întrebarea mea este următoarea: de ce deschiderea celui de-al treilea ochi da drepturi diavolului să facă atâta și atâta rău ?
De ce doar acest fapt aduce iadul in viață la nesfârșit?

De ce?
Adevaratii demoni care patrund in om din duhul necurat al lumii (satana) sunt cele 7 patimi necurate de moarte si cele 8 idei-ganduri-ratiuni viclene. Ele intra in om prin dorinti si sunt lucrate prin programe-obijnuinte asemanari cu idolii-beroii lumii pentru scopurile ei desarte.

Aceste boli si suferinte trupesti sau din afara de care vorbesti sunt o mare binecuvantare pentru ca prin ele iti lucreaza Domnul rabdarea si unitatea cu El caci in aceste suferinte exista acea unitate in Hristos, practic ar trebui sa intelegi ca nu tu ci El insusi sufera in tine sporindu-te in Har aici si fericire dincolo.

Trebuie doar sa multumesti mereu pentru boli, ispite, suferinte, iaduri si sa nu deznadajduiesti, adica sa nu lucrezi deznadajduirea-nemultumirea si revolta-nepasarea de Dumnezeu ci multumirea dar nu ca ipocritii si fariseii care multumesc mereu ca se pocaiesc si se indreapta pe dos, adica k lumea denigrand vamesul si pacatosul umilit care cerea indurare, adica laudandu-se pripit ca prostul care daca nu e si fudul parca nu e prost destul, laudandu-se si dandu-se pe sine insusi exemplu impotriva pocaintei veritabile pe care o exclude si o osandeste proletartar ca pe o insulta de cum o vede si o afla.

(PS: Stiu ca ai auzit de cele 7 pacate de moarte si cele 8 ganduri ale rautatii insa io le-am ordonat un pic altfel ca sa nu fiu redundant:
1.Necredinta-deznadejdea-mandria de a-L exclude pe Dumnezeu din orice.
2.Nepasarea de Dumnezeu, de lucrarea si mantuirea Lui si pasarea si concentrarea doar pe grijile lumii exclusiv, lacomia, poftle, maririle desarte, imbogatirile in lucruri, asigurari, bani, lene, frica de saracie, de lipsuri, de probleme, de greutati, de lumina, de adevar, de biserica, de ortodoxie, de Apocalipsa...
3. Dorintele imputernicirii si intaririi pentru sex, desfraneri, pofte, betii, placeri, grozaviile dinadinsului pe dos cu nepasare razbunatoare, distractii-animatii-caractere-jocuri isterice teatreale, jocuri perverse egipsihologice, gipsihiatrice-sugestie-autosugestie-porunci-executii orbesti, pacatoase, pierderi de timp cu priviri nesfarsite si atractiv flirtante la mode, la frumoase, la mondenitati, la cancanuri, la noutatile modernismului, la inteligenta artificiala si la programarile robotice masiniste corporatiste cu dezvoltari perpetue, energetice si scopuri de progres stiintific-materialist mancand mereu savarine si profiterol cu frisca asortat cu placinte cu carne, branza, lapte, oua, cu veganeli, cafele, sudori, trabuce si wisiky cu gheata.
4. Inaltarea in justitie, politie, judecatorie, armata, nemultumire, indoieli, suspiciuni, cearta, avocatie, indreptatire, socoteli, matematici, cunostiinte, urmarire, informatii, barfe, analize, cenzuri, curiozitati, cunoastere gresita laudaroasa si pilita cu mita minciunii maririi de sine introdus in sistemul imunitar si de auto aparare a pacatului si a iubirii de sine egoiste si pragmatico-ergonomice ca o furie si o manie gresit si pripit mantuitoare prin nevazuta basculare-inversare-invartosare a inimii sau a actiunii inimii spre pacat sau distrugere.
5. Ispitirea si luarea-furarea in haita mandriei demonilor spre tradarea Dumnezeirii si a scopurilor Lui pentru lucrarea desertaciuniunilor lumesti si satanice ca o razbunare lingusitoare-stimulatoare perpetua ce face jocurile lui BababatJocker ca sa distruga din pisma exclusivista sfintenia si Credinta si relatia buna si frumoasa ale micutilor cu Hristos aflati in actiune palpitanta in jocurile Lui Dumnezeiesti pe care BatJocker vrea sa le distruga sau sa le perverteasca molisindu-le de duhurile necurate si pacatoase, trufase, nebunesti, crude, autodistructive si risipitoare, castigator-pierzatoare.
6. Hula-defaimarea-trufia-nebunia ca o bucurie si veselie de dorit pentru ascultarea de porunca proprie sadamica-satadamica si pentru inavutirea in inchipuiri de sine ca merituos si prosper om de afaceri, gospodar, familist, traditionalist, berou, mare razboinic, mare valoare de competenta aleasa si de importanta extraordinara si nemaipomenita care nu poate fi inlocuita si care trebuie mereu laudata si iubita si pretuita, privilegiata si pilita, insemnata, evidentiata, data exemplu si remunerata la maxim ca altfel blesteama si se unelteste supararea, ciuda, incruntarea antihrista.
7. Intelepciuma desarta a iubirilor desarte a sufletelor si spiritelor desarte si cioplite pline de ualuat spurcat si puturos, comuniuni cazute ce se afla intro cadere si pisma rautacioasa fara putinta de oprire dorindu-si raul si lor si altora ca o solutie cruda si sadica pentru orice baraind si soptinnd o vrajitorie de baalta pacatoasa patrunsa in suflet care te amageste s-o aperi si s-o slujesti din pricina ca-ti pare binele si bunul cel mai mare si mai de pret, ca un loc feeric exorbitant, ca o laguna naturala benefica si prospera ce te incanta in toate madularele pervertite.
8.Gandurile echivalente al scopului viclean si ascuns plin de rautate al intunericului rautatii mintii si inimii care te face sluga benevola a mortii fiind hotarat sa faci raul si sa dai chin si moarte in scopuri eliberatoare pripite, prostesti, amagite, tzepuite, uitand ca adevarata solutie este Hristos-Cuvantul si nu alte filozofii si fantezii berotice ale solutiilor mentalitatilor ratacitoare.

In concluzie iti recomand Izavorul Tamaduirii si multa Credinta si incredere si asa fug toate bolile si necuratiile de la credincios, dar daca spui ca esti credincios ortodox foarte activ atunci inseamna ca vrea Domnul sa te duca la o masura mai inalta a rabdarii insa tu probabil ai alte scopuri si de acolo nemultumirea fiindca nu poti face ceea ce ai vrea tu... probabil chestii lumesti foarte "importante".

Exista 7 ochi si nu numai al treilea, asa ca prostiile cu deschiderea celui de al 3-lea ochi sunt copilarii (7 cu cei 2 trupesti fac 9 si cu ochiul tau cel drept 10). Iar fapturile spirituale superioare au zeci sau sute de ochi prin care percep si simt Harul si orice schimbare dar care se deschid doar prin Credinta in Dumnezeu cu adevarat prin urmarea poruncilor Sale care imbunatatesc fapturile)
__________________
MoroncEkU înVaț lepădeLUMEjuglu(fivrEhoț-îșcaUsLEUzeu=smințeE-=nEbUParven=pripISexpUngi+cârâmErit-logivina-stiEsinerEUtU-lăudbasculaș-trădățol-scobârfEU-distrugiTUtEu-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-feciUkUxklacUju-ghinorokkciospădosdă-teresUșefhUț-fantezis-progrexit=victiviclUadicdol sputolenteiASIAgrozînșelumi picUpic n facinatia gogoșerporksdecaine satE plâplaci sascapi d Tata-ch salefaci tlaba muldara poftarmorE-pliktisU c@ droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici Cuvânteul si FataTa

Last edited by Moroco; 24.05.2023 at 14:24:15.
Reply With Quote