Citat:
În prealabil postat de Militaru
Mulțumesc!
Mărturisesc pentru întărire acest lucru. Nu știu dacă demonii au pătruns în ființa mea sau sunt împrejurul meu,dar de 8 ani am parte de iaduri nemaintalnite la majoritatea oamenilor.
Însă nu pentru a mă plânge sau vaita scriu.
Am foarte multe boli și neputințe. Am umblat la mulți doctori, specialități,am cheltuit o avere dar merg spre mai rău.
Toate mă dor,toate sunt inflamate,toate se agravează.
Medicii nu găsesc nimic. E clar că e lucrare demonică.
Mă spovedesc, împărtășesc ,merg la masluri, mă rog,dar tot trag și trag și trag.
|
În carte scrie că a intrat ca o putere în respectivul autor după ce a fost uns cu carne jertfită zeilor și după ce s-a atins de el un discipol al unui maestru yoghin și că lumea se dădea la o parte, au încercat 10 bărbați să-l atace noaptea când a mers pe jos și când s-a apropiat de ei și-au schimbat planul, plus că stârnea frică prin înfățișarea pe care o avea.
Poate sunt lucruri diferite autorul fusese totuși în India, am citit sau am auzit într-o conferință a lui Danion Vasile parcă, nu mai știu exact unde, că oamenii care avansează în practica yoghină ar putea să fie primiți cu mirungere.
Dar dacă te-ai sfătuit cu preoți e ok ce ți-au spus ei.
Anterior celor 8 ani nu ai avut probleme de sănătate ?
În ziua de azi, mulți au probleme de sănătate, oameni tineri nu neapărat bătrâni, chiar și fără să facă yoga.