View Single Post
Vechi 05.07.2023, 13:25:08
David_1859 David_1859 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.01.2019
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Astăzi faci mișto de George Simion,
Eu nu „fac mișto” de nimeni, că nu provin din mediile sociale de joasă speță ale Bucureștilor, unde se „face mișto” și de unde provine și George Simion.

Citat:
peste 10-15 ani o să plângi în pumni că suntem ultimele slugi, îndatorați, dezrădăcinați, plini de tot ce e mai rău de la droguri, la insecuritate pe stradă, migrație necontrolată în care se pot strecura delincvenți, amestecări de credințe și melting pot, babilonie, fără nicio firmă serioasă cu Capital Românesc.
Că am mai pierdut vreo 2-3 milioane de locuitori și populația e tot mai îmbătrânită, mai sărăcită și mai neajutorată.
Citat:
În loc să vezi cât de gunoaie sunt ăștia că sacrifică dreptul românilor la un spital decent, doar pt ca AUR să nu realizeze promisiunea din campanie și să arate cu degetul că n-au făcut nimic, tu ții tot cu cei care au nenorocit România în ultimii 34 de ani.
Asta este o părere foarte greșită despre mine, să insinuezi că dacă în această dezbatere critic anumite aspecte de la AUR sau din conducerea AUR, asta ar însemna că aș fi partizanul celor vinovați de dezastrul Țării. Dimpotrivă, eu sînt mai critic chiar și decât cei din AUR.
Reply With Quote