Citat:
În prealabil postat de David_1859
Eu nu „fac mișto” de nimeni, că nu provin din mediile sociale de joasă speță ale Bucureștilor, unde se „face mișto” și de unde provine și George Simion.
|
Zici tu că nu faci mișto, dar acuzi că e circărie efortul unor oameni care au investit bani de la nuntă și din cotizații în niște tiruri asamblate de români și pt niște oameni mai săraci, care nu au dispensar ca lumea aproape, sau sunt uitați sau nu-și permit, sau poate sunt tratați cu indiferență în spitalele din oraș, că n-au standarde de igienă.
S-au tot închis spitale, policlinici, Boc a tăiat în carne vie între 2009 și 2012, dar nu e singurul, aceste caravane ar trebui statul să le finanțeze ca să se facă o ecranare generală a sănătății populației, pe diabet, probleme cardiovasculare, chiar cancer la sân etc.
Mă uitam cum un doctor din Târgu Mureș venise din proprie inițiativă în Moldova cu caravana și făcuse el singur în vreo 11 ore, la foc continuu - zeci de EKG-uri fără să aibă tură de schimb ca la spitalul public.
Citat:
În prealabil postat de David_1859
Asta este o părere foarte greșită despre mine, să insinuezi că dacă în această dezbatere critic anumite aspecte de la AUR sau din conducerea AUR, asta ar însemna că aș fi partizanul celor vinovați de dezastrul Țării. Dimpotrivă, eu sînt mai critic chiar și decât cei din AUR.
|
Păi nu insinuez asta citesc numai de la tine, Streza, Necula și acum AUR și Simion, nu PNL care ne ruinează prin facturile la energie care-l ține pe Popescu ministru, care e un vătaf al intereselor economice austriece și o să simțim toți la iarnă la buzunar.
Chiar nu crezi că o să fie oameni care-și pierd locuința că la același consum sau chiar mai mic niște jeguri de speculanți au triplat factura sau au făcut-o de 5x mai mare prin speculă la bursă și taxe mascate în regimul de distribuție ?
Și evident dacă toți se înghesuie la lemne crește prețul și acolo.
PNL, USR si PSD ne-au băgat pe gât regimul draconic din pandemie, ei ne măresc taxele, vând resursă strategică care putea fi folosită să ne îmbunătățească nouă cetățenilor traiul, ne îndatorează, produc analfabeți prin legile învățământului, folosesc învățământul pt înregimentare ideologică woke, deci eu aici văd răul extern.