Citat:
În prealabil postat de Adr.iu91
Cam greu as vedea AUR sa conduca tara, avand in vedere ca puterile globalistilor sunt tot mai mari. Din pacate nu Iohannis conduce tara, ci acei care il conduc pe el... :/
|
Gândește-te că AUR va avea observatori în fiecare secție de vot din țară și sunt peste 20.000, greu să mai măsluiască procesele verbale PNL/PSD prin sate,comune, orașe medii și mici pe unde împărățesc de zeci de ani.
AUR poate obține un scor mare, cu 3 în față, condiția e să nu se fărâmițeze votul, ei să nu se lenevească, preoții, profesorii de religie, intelectualii creștini care stau sub acoperire de frica prigonitorilor vremii să se implice.
Fermentul creștin de la Referendumul pentru familie, luptătorii pentru libertăți din pandemie să strângă rândurile.
O altă condiție e ca omul de rând să câștige războiul psihologic cu presa care încearcă să-l înspăimânte, să-l demobilizeze sau să-l facă să nu se prezinte că oricum nu are rost.
Românul va fi liber abia atunci când nu intră la urnă cu vocea mălinbotului sau a cetepeului în cap, sau a altui pseudo elitist, ci cu conștiința lui.
Nu-mi comandă votul nici euronewsul, nici alți presari care se pretind ei quality dar nu știi de unde li se umple punga lor cu bani și de unde se alimentează.
Oricum dacă nu votăm și va fi mai rău, tot am ajutat răul să se instaureze nefăcând nimic să-l oprim, sau și mai rău prin vot greșit, am încurajat experimente toxice de tip neoliberalism prin încolonare în rândurile lor.