Citat:
În prealabil postat de Marcel_Ionut
Cand eram mai tanar imi placea mult.
|
Prin 2004-2010 știu că se găseau mult arhive cu predici și conferințe, nu înțeleg de ce după s-a oprit toată treaba, canalul Calea spre Mântuire și canalul de predici al pr Calistrat nu pot ține locul de întîlniri față către față din fiecare oraș.
De ce nu mai colindă țara în lung și în lat preoți ca Teofil Părăian, Nicolae Tănase, Rafail Noica, monahul Ioan Vlăducă, Virgiliu Gheorghe, Amfilohie Brânză.
Ceva s-a rupt, să fie intrarea în uniunea europeană care a impus cenzură și în Biserică, să fie patriarhatul lui P.F. Daniel care a impus sancțiuni, să fie o comoditate a clericilor de a se deplasa și de a nu fi puși în situații limită cu întrebări încuietoare, să fie o problemă de a găsi săli libere unde să li se dea acces ?
Citat:
În prealabil postat de Marcel_Ionut
Pt cineva care abia pasea pe treptele bisericii a fost o experienta frumoasa sa-l ascult. Acum insa nu-l mai ascult, in ultima vreme mi-a intrat la inima parintele Pimen Vlad , un calugar din muntele Athos care posteaza des pe youtube. Daca nu mai vreti sa-l ascultati pe Necula eu il recomand pe Pr Pimen Vlad, se simte ca are un alt duh, o alta asezare sufleteasca, are acel dar al povestirii ca pr Cleopa in care imbina simplitatea cu profunzimea.
|
Fiecare cu darul și talantul său, e bine că parcă renaște vatra monahală de pe Athos.