View Single Post
Vechi 06.07.2023, 18:34:31
David_1859 David_1859 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.01.2019
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Tu vezi peste tot numai conspirații și lucruri mîrșave, (...)
Eu știu, poate mata nu știi, dar a mai existat cel puțin o perioadă în istoria României când Moldova de Est era inexistentă în programul de guvernare, și anume la ordinele Uniunii Sovietice. Din punctul meu de vedere, ceea ce și-a permis conducerea AUR să facă, într-un dispreț total față de naționaliști și în general față de oricine, are șanse mari să se încadreze într-o logică asemănătoare cu cea din perioada comunistă, anume logica primirii de ordine din exterior de la „partenerii strategici”. Iar avînd în vedere că orientarea actuală, chiar și a unei părți din AUR, este provestică, cred că astfel de ordine nu au venit, cel puțin deocamdată de la Rusia.

Și nu văd doar lucruri mîrșave, ci și oameni mîrșavi, dintre care unii au îmbrobodit societatea ani sau zeci de ani cu așa-zisul lor „unionism”, pentru ca subit să trîntească ușa în nas și evident și fără a da nici cea mai mică explicație.

Așa se și exlică de ce, și se poate vedea în prezentările postate pe fb, așa-zisele „prezentări ale programului” sînt făcute fără primire de feed-back la fața locului, de pe un fals ton de superioritate, și evident așa încât să evite orice dificultate în care ar fi puși dacă oameni de-acolo chiar i-ar lua la niște întrebări serioase, cum este cea despre care vorbim acum. De unde și deducem că așa-zisa „prezentare a programului” nu are nicio legătură cu dialogul social și așa mai departe, ci nu este nimic altceva decât o propagandă electoralistă, începută cu peste un an înainte de alegerile parlamentare, și pe alocuri tendința de manipulare a celor pe care cred ei că îi pot manipula este evidentă, de-aia se și feresc de orice dialog real cu oamenii.
Reply With Quote