View Single Post
Vechi 18.07.2023, 12:54:33
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de David_1859 Vezi mesajul
În articol se dau și exemple despre cum a îmbrobodit acest șarlatan politic o țară întreagă cu așa-zisul lui unionism, ba chiar cu așa-zisă conducere a unei mișcări civice care cică urmărea reunificarea Moldovei de Est cu România.
Nu mă interesează articolele plătite la comandă de PSD și PNL, tu chiar credeai că ei o să lase să se ridice cineva politic fără să încerce să-i murdărească imaginea ?

Dacă era așa cum zici tu un șarlatan, de ce a avut oferte să candideze din partea PNL și PMP, iar când a luat-o pe un drum propriu au început atacurile.

Cum poate prosti un singur om, câteva sute sau mii, eu văd din ce zice pe live că încă are oameni din acțiunea 2012 lângă el, că unul din cei care se ocupă de caravana medicală e de atunci din 2012 aproape și e în partid.

De unde știi tu sau eu cum stau lucrurile, partidul AUR e mult mai mare și decât organizația 2012, nici nu va fi George Simion pe lista de la Europarlamentare din ce am auzit.

Adică de ce să denigrezi pe câțiva valabili care vor fi măcar pe lista de europarlamentare, care vor putea continua ca independenți.

Ce faci tu acum e similar cu ce face șoșoacă, denigrează ca să scârbească câți mai mulți nehotărâți și să nu se mai prezinte la vot, nu vor vota mai mulți sosul ei ci pur și simplu va opri din creștere cu câteva procente AURul din cauza valurilor pe care le face, dar poate nu va prinde nici măcar pragul de 5% și-i va da Dumnezeu și ei.

Jocurile astea intră tot la capitolul dezbinare, tot la neghina crescută de cel rău.

Când era Iohannis candidat la prezidențiale, n-ai suflat o vorbă despre răul făcut de el, deși erai de acolo știai, acum o arzi principial, ultraexigent.

Care e soluția ta să ne demobilizăm și să câștige perpetuu PNL-PSD-USR-PDL și să distrugă țara până când ne pierdem orice formă de propietate din cauza taxelor.

Au vândut tot ce era resursă naturală, acum mai urmează să termine resursa umană și proprietatea privată în rest au distrus tot în 34 de ani în care România iese cel mai prost dintre țările care au avut comunism și sunt în UE.

Last edited by Iorest; 18.07.2023 at 12:59:25.
Reply With Quote