View Single Post
Vechi 18.07.2023, 13:43:22
ALARIC ALARIC is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.09.2020
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Demetrius Vezi mesajul
Acum nu mai poate veni pe neasteptate fiindca deja se intampla.

.................

"Injectarea" voluntara de nanoparticule a inceput deja prin faina "comestibila" de insecte (care au grafen, ca vaxxinul), astfel ca in criza alimentara care va urma, omul cu mintea sedusa isi va cumpara el insusi... ratacirea.
Desigur, oamenii isi manifesta speranta in revenirea Domnului Iisus Hristos insa momentul exact nu-l vor sti. Acum 2000 de ani cati au stiut? Habar nu au avut, desi culmea, il asteptau si aveau informatiile necesare in scrierile sfinte.

Nu sunt la curent cu ultimele descoperiri in chimia alimentara insa ma indoiesc serios ca oamenii vor inventa vre-un aliment sau vre-un vaccin sau orice altceva care sa te determine (impotriva vointei tale) sa faci pacate. Da, in piete si magazine se vand numai porcarii care cu siguranta scurteaza viata, insa nu cred ca o fac in baza vre-unui program conspirationist, cred ca mai degraba o fac pentru zeul ban la care din nefericire ne cam inchinam cu totii. Chiar ma surprind pozitiile astea, ce sa mai zic, vad ca greierele a ajuns spaima crestinilor. Insa cine vrea sa manance sanatos are doua variante, sa scoata bani mai multi de la pusculita pentru mancare sau sa invete sa dea cu sapa (varianta cea mai buna). Mancarea sanatoasa nu e deloc ieftina, de fapt nu a fost niciodata ieftina. Insa romanul vrea ieftin si bun, ca sa-i ajunga si de concedii, mall-uri, masini puternice, etc.
Cred ca, asa cum zice Mantuitorul, nu ce intra in gura spurca omul ci ceea ce iese din gura.
Reply With Quote