Citat:
În prealabil postat de David_1859
Interesant, revăd aceeași „obsesie” doar pentru PNL și PSD, însă eu mai știu și că UDMR era la momentul respectiv la ministerul sănătății. Am observat că de la o vreme încoace propagandiștii AUR fac orice să evite UDMR; asta este o chestie foarte gravă, avînd în vedere atât vinovăția reală a UDMR de-a lungul deceniilor, avînd în vedere și că „chestiunea ungurească” a fost tot așa una pe baza căreia s-a lansat și AUR și unii din liderii AUR, dar avînd în vedere și faptul că această metodă de propagandă poate să ducă la ideea că cineva a „bătut palma” cu UDMR pe sub masă, împotriva intereselor românești, sau, cine știe, poate e și mâna rușilor la mijloc.
|
UDMR nu prea e votat de etnicii români și nici de etnicii greci, sârbi șamd, de ce să fi scris de UDMR când creștinul ortodox, catolic, greco-catolic, neoprotestant, votează cam în ordinea asta PSD, PNL, PD-L/PMP, PNTCD(96/2000), USR, știu creștini care se spovedesc și împărtășesc și au votat USR că așa au votat colegii la multinațională și ei s-au luat unii după alții, așa într-un flower power prostesc.
UDMR are doar 5-6% din arhitectura puterii, dacă li se dă puteri sporite peste această pondere e tot vina PSD, PNL, PD-L care i-au luat la guvernare, care dau fonduri peste contributivitatea comunității maghiare la bugetul național, neglijând contributorul român șamd.
UDMR nu ar putea face ce face aici în Slovacia unde sunt mulți maghiari, sau în Croația, sau Serbia sau Austria, sau Ucraina unde sunt comunități importante de maghiari.