Citat:
În prealabil postat de David_1859
Păi nu știu dacă el este promovat sau este promovat, dacă mă înțelegi ce vreau să zic. Adică de către cine este promovat. Că mie după analiza faptelor, mi se pare că de fapt Baconsky este „șeful” lui Streza și poate și al Preafericitului, s-a mai văzut și cazul Bănescu Vasile care se crede un fel de „patriarh” fără învestitură, dar vorbește clar de multe ori fără nicio aprobare din partea Preafericitului, iar dacă în anumite chestiuni Preafericitul tace și lasă să prevaleze unele teze ale „preafericitului” Bănescu, atunci s-ar putea ca în viitor Preafericitul să aibă probleme pentru această pasivitate.
|
Părerea mea e că Vasile Bănescu dirijează Trinitas tv, deși director e părintele Dima care slujește cu Vasile Ioana.
Altfel nu se explică de ce zilele trecute a apărut pe post Teodor Paleologu un polemist care l-a tot atacat pe ÎPS Teodosie și preoții care avertizau cu privire la vaccin, Teodor Paleologu care a persiflat Referendumul pt Familie și în campania electorală a făcut culoar către USR.
Nu ar mai trebui să apară pe post persoane conflictuale cu ierarhi ai B.O.R., Trinitas tv e un TVR bisericesc, toate familiile arondate unei parohii plătesc un 0.50 de bani- un leu pe lună pt ca postul să funcționeze, banii se strâng din veniturile parohiilor.
Nu mi se pare normal ca Trinitas tv din banii mei, să facă campanie sau să umfle ideile unor impostori care parazitează mediul conservator, care se prezintă pe ei ca pe viitorul creștin democrației când ei sunt la fel ca progresiștii, ca stângiștii, vor imigrație necontrolată, educație lgbt, parteneriate civile, melting pot, măsuri verzi care amenință proprietatea individuală, religie mondială unică, sincretism de orice fel, amestecare și babilonie.