Citat:
În prealabil postat de tigeratlantic9
Jos mafia! Sus Patria zicea săracul Vadim în 2000 la akegerile prezidentiake cate le-a pierdut in fata mafiotului Iliescu dar pana la urma nu a mai apucat sa ajungă președinte din păcate.Cu el aveam o speranța că nu mai erau atâta mafie, hoție, corupție, violenta, poate eram si o tara mai sugura dar hai ca am divagat de la subiect.Scuze.
Sănătate tuturor!
|
AUR s-ar putea să depășească PRM, dacă ne mobilizăm la vot va lua la europarlamentare peste 20%.
Nu uita că avocatul Gheorghe Piperea care va fi pe lista AUR la Europarlamentare s-a luptat cu directivele lui Arafat declarate ilegale.
Cristian Terheș care deschide lista la europarlamentare a AUR, a denunțat în Parlamentul European contractele cu big pharma vaccinurilor care erau cenzurate cu negru, e cam singurul dintr-atâtea țări.
Sâmbăta asta AUR lansează candidații la europarlamentare la Arenele Romane, cu un an înainte, e ceva nou până acum s-ar putea să fie cea mai bună listă din 2007 încoace, deci speranță este.
Vadim nu a reușit să reunească atâtea personalități publice câte reușește Simion să aducă în aceași baricadă.
Azi un om mi-a spus deja că votează AUR, fără să fi vb eu ceva, e posibil să fie o mobilizare surpriză în 2024.
E singurul partid AUR care pleacă de la firul ierbii cu prezentarea candidaților și merg în multe localități, dacă au și nume de calibru, specialiști în agricultură, în drept, în antreprenoriat avem șanse să batem lista gușaților din PNL și PSD.