Citat:
În prealabil postat de Iorest
Prietene, Tănasă a riscat cu procesele acelea cu autoritățile maghiare care controlează și jandarmeria de acolo, tu n-ai făcut nici cât el.
Dar nu știu dacă va fi pe loc eligibil primii 8-10, trebuia să fie și politicieni pe listă pt că probabil erau obiecții.
E chiar bine să fie pe listă măcar un vicepreședinte AUR pt că așa e politica trebuie să înveți și munca din Parlamentul European.
|
Și ce, am zis eu că n-a riscat? Poate nu ești atent la ce discutăm aici.
Avînd în vedere că se preconizează că totuși AUR ar putea lua mai multe voturi anul viitor, și avînd în vedere că Tănasă n-a rezolvat deocamdată problemele mari care sînt în județele Covasna, Harghita și Mureș, s-ar fi cuvenit, avînd în vedere trecutul activităților lui, să candideze la parlamentare sau chiar și la locale, pentru a își duce lucrarea mai departe.
Dacă ar candida la europarlamentare pe loc eligibil, părerea mea este că e o eroare politică, și nu trebuie votat pentru așa ceva. Dacă ar ieși ales pe loc eligibil, și s-ar retrage de pe listă și nu s-ar duce efectiv să lucreze în parlamentul european, atunci la fel, pentru o astfel de șarlatanie politică, nu cred că trebuie votat AUR.
Eu cred că vor fi și alte partide, și alți candidați, inclusiv în zona suveranistă, conservatoare, naționalistă și așa mai departe. Există și partidul lui Dragnea, există și Diana Iovanovici, există și grupul suveranist din jurul lui Dan Chitic și poate or mai fi și alții. Povestea asta că AUR ar fi singura alternativă nu va fi neapărat una adevărată la anul la alegeri.