View Single Post
Vechi 25.07.2023, 14:51:19
David_1859 David_1859 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.01.2019
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Nu e nicio mascaradă, Locul 1 e Terheș, Locul 2 e Gheorghe Piperea, restul trebuie să munceacă, unii vor fi și candidați la Consilii Locale, Județene, la alegeri Parlamentare, sau propuneri pt ministere, deci muncesc și vor munci, învață cum se ridică de la firul ierbii - grass root o mișcare reală nu creată prin laboratoare ca USR care nu merge prin țară.
Să vină astfel de pretenții de la un om care n-a muncit serios mai nimic în viața lui, cel puțin până la băgarea lui în parlament, care n-are nicio expertiză, ca alții să muncească din brânci pentru el și pentru așa-zisa lui glorie, și mă refer la Simion „ce gargară!”, dă-mi voie să îți spun că este cel puțin indecent, imoral, dacă nu de-a dreptul abject.

Deci, dacă am înțeles bine, multe dintre locurile eligibile sînt deja stabilite, chiar dacă neoficial, dar te aștepți ca ceilalți să „tragă” pentru Simion și la urmă să nu se aleagă cu nimic, că de fapt multe dintre locuri erau deja știute neoficial. Eu cred că este un calcul prost din partea lui Simion să creadă că aceia de pe locuri neeligibile se vor zbate să îl facă pe el „mare” și să nu se aleagă cu nimic pe urmă. Și astfel de calcule proaste își vor vedea consecințele la vot, când mulți nu vor vota pe „Simionul de AUR”.
Reply With Quote