Citat:
În prealabil postat de David_1859
Ăstea sînt doar părerile tale. Îți mai spun că dacă AUR-iștii nu conving este problema lor, că umblă cu tot felul de șarlatanii politice și așa mai departe. Pe de altă parte, ți-am zis, s-ar putea ca până la alegeri să apară și alte partide, și alți oameni, Dragnea are partid Mișcarea România Suverană, mai este și gruparea din jurul lui Dan Chitic și așa mai departe.
|
AUR are în sondajele date pe piață de USR 20%, după ce vor merge prin țară și diaspora, vor munci, se vor face cunoscuți, sunt șanse și la mai mult, de ce să răspândească USR informații care ar umfla AUR ?
Dan Chitic nu strânge nici măcar semnăturile pt candidatură trebuie pe partid să strângi 200.000, nici Dragnia nu le strânge.
Dacă mă uit la
Teleorman păstorit de Dragnea e cel mai depopulat, sărăcit și îmbătrânit județ, asta nu e naționalism să provoci sărăcie ca oamenii să aibe standarde joase și să-i faci dependenți de ajutoare sociale, e feudalism PSD, e baronet nerușinat.
Nu e musai să te convingă pe tine AUR, tu ești doar o piatră de poticnire care-ți faci misiunea de diversiune, dezbinare, asta e există și oameni ca tine, dar nu trebuie toți să te creadă.
Citat:
În prealabil postat de David_1859
Povești de-ăstea absurde, extreme, cum că Simion ar fi ultima șansă pentru români și România, cred că doar Simion poate să creadă așa ceva și doar dacă e băut bine sau își intră prea mult în noul rol în care a fost distribuit de forțele obscure care au stat și stau în spatele lui.
|
Prietene AUR știi sigur că intră, la restul cei mici cei noi, dacă strâng semnăturile nu vor trece de 20.000 de mii de voturi, sunt partide de țâști bâști care au o misiune.
A mai fost în 2019 o tipă candidat independent care milita pt autostrăzi, i-a încurcat și pe Peter Costea și pe Simion să intre ca independenți atunci, dintre cele 100.000 de voturi luate dacă măcar 50.k mergeau spre Peter intra în Parlamentul European și nu era doar Terheș erau doi gladiatori în arena cu lei.
Ce să vezi
a risipit și voturile și a dispărut în ceață ca o fumigenă, măcar Peter Costea și Simion sunt consecvenți și merg mai departe.
Există iepuri ai sistemului aruncați din joben ca să prăduiască voturi pe culoarul naționalist dar nu mă prostesc pe mine sau pe cititorii creștin ortodox.