Citat:
În prealabil postat de David_1859
Vedem foarte bine cât de „consecvent” este șarlatanul politic Simion. Dau doar două linkuri din 2018 și 2019 când mincinosul ăsta se pretindea (la Chișinău și la Iași) „noul val unionist” și așa mai departe, între timp vedem că tema unirii a făcut-o praf și pulbere și a dispărut complet din programul de guvernare.
|
În primul rând tu nu l-ai votat niciodată, nu știu de ce faci atâta gât, că a avut PMP mesaje unioniste și n-a făcut nimic iar nu te-ai revoltat.
Pt tine Dragnia e model de patriotism care nu avea nimic pe tema unirii în planul de guvernare pe care îl glorifici, care nu era cu nimic mai bun decât planul AUR de redresare a țării.
Când am votat în 2019 la europarlamentare nu l-am votat pt a face unirea ci pt a ne răfui cu jugul FSN, am sperat să se rupă acest front care poate ține România în dictatură zeci de ani de acum.
Nu ai tu de unde să știi că unionismul nu se va face, dar trebuie făcut cu cap, întâi ai ani și ani de redresare economică și demografică și abia după aceea te gândești la costurile unirii și poți convinge și populația de dincolo de Prut pe baza nivelului de trai crescut și al infrastructurii superioare să accepte unirea.
Germania încă plătea prin 2010 costurile reunificării, diferențele dintre Est și Vest ca să le umpli îți trebuie zeci de ani.