View Single Post
Vechi 26.07.2023, 11:26:14
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de David_1859 Vezi mesajul
Să fie sănătos Tănasă, din punctul meu de vedere el nu a rezolvat nici pe departe problemele mari din județele Covasna, Harghita și Mureș, iar pentru mine și pentru foarte mulți oameni el se identifică cu tematica respectivă.
Nu e treaba unui singur om să rezolve, de altfel tu nu ai făcut nimic notabil cuantificabil să te poți cataloga drept naționalist, sau să critici cu o supra de măsură cum faci tu.
Iarăși ai repetat nevotabil și șarlatan ca un obsedat.

Țara e în pragul lichidării, a distrugerii demografice, biologice, infrastructura feroviară și școlară se prăbușește și vii tu comentacul păcii cu vreo 2 luni pe site ca un șarpe în drum să înșeli pe aici, să arunci asupra altora umbre, să-i faci pe cât mai mulți să se răzgândească de la vot și să băltim iarăși în mocirla mioritică.

Votează-l mă pe Dragnia și gata și să ai parte de FSN în așa măsură încât să pierzi casa, și să ajungi în stradă, îmi pare rău că mi-am pierdut timpul cu un manipulator ca tine, rolul tău pe aici e să bagi hâră și să convingi mințile slabe să se demotiveze, eventual să împroști și câteva fețe bisericești.

Să-ți dea Dumnezeu după sufletul tău!

Last edited by Iorest; 26.07.2023 at 11:28:52.
Reply With Quote