Mirean cateodata ma minunez de ce pot debita crestinii.chiar ai pierdut sensul mantuirii.iti reamintesc ca la mantuire nu ajung cei destepti ci cei credinciosi.poti sa nici nu sti sa scri,daca sufletul iti este la Dumnezeu,mantuirea este a ta.si nu vorbesc despre mine aici,ci despre o multime de analfabeti care nu au stiut altceva decat Dumnezeu.
Ca sa te instiintez, si Sfintii Parinti au folosit pluralul ortodoxi,si acest site "crestinortodox.ro" si ziarele si multi altii.este o chestie de amanunt,prea putin importanta si care tine de domeniul "George Pruteanu"(Dumnnezeu sa-l ierte).Dar ca sa te dai mai destept decat altii,ai gasit motivul ca sa ai de ce te lua.Daca intr-adevar vroiai sa-ti arati cultura bogata,pe care eu nu o am,si am avut si nesimtirea de a-mi permite sa vorbesc despre "teologie subtila"(cand de fapt era o intrebare banala),atunci,ai fi putut foarte simplu,in spiritul crestin,sa-mi spui "alexandra,nu e bine cum ai scris,ci asa este bine".dar,din pacate,nu spiritul crestin a vorbit din tine,ci veninul.
|