View Single Post
Vechi 02.08.2023, 12:32:04
RappY's Avatar
RappY RappY is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.10.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Pai si ce e de facut? Intreb fara fatarnicie. Ai spus si tu ca un post nou si o problema noua. In cazul asta mie asa mi se pare ca mirenii n-ar trebui sa se bage sa judece. E nevoie de intelepciune, nu putem apela la canoane vechi sau traditii bine stabilite. Intelepciunea e in biserica, e treaba ierarhilor, calugarilor sa indrume aceste lucruri.

Ce ma gandesc ca putem noi face este sa cautam mai multe informatii, deci va intreb pe voi ca eu nu stiu. Chiar n-a fost vreodata un post cat de cat asemanator, poate in imperiul bizantin? De ce a fost initial creat acest post? Alte tari ortodoxe cum fac? Care e scopul curent acestui post?

> Contactat de MEDIAFAX, părintele Constantin Stoica a spus că este vorba despre o nouă strategie de comunicare.
>"Este vorba despre o nouă strategie de comunicare, de întărirea echipei de comunicatori. Vasile Bănescu va prelea responsabilitatea de purtător de cuvânt al Patriarhiei Române. El este mirean", a precizat părintele Constantin Stoica, care a deținut funcția de purtător de cuvânt al Patriarhiei Române timp de peste 15 ani.

O noua strategie de comunicare banuiesc menita sa implice mai usor societatea 'contemporana'? Inseamna ca sunt doi factori: crearea initiala a postului dar si, mai tarziu, angajarea unui mirean pentru aceasta noua strategie de comunicare. Eu nu stiu sa judec daca e bine sau rau sau cine greseste si cum.