View Single Post
Vechi 03.08.2023, 00:19:17
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de RappY Vezi mesajul
Nu cred ca sunt puncte anti-sport propriu zis la fel cum nu sunt puncte pro-sport propriu zis. Mai degraba intrebarea este pentru ce vrei sa faci sport? Daca este pentru a avea un corp atragator, mi se pare un scop necrestinesc. Daca este doar pentru sanatate, atunci nu-i nicio problema, insa eu ma gandeam cum poate fi legat de crestinism. Acum mi-a venit si un raspuns in minte: timpul petrecut facand cardio este un timp bun de rugaciune.
Părerea mea e că sportul original sau cum se făcea pe vremea comunismului era pt a deveni cel mai bun, cel puțin în mentalitatea asta a crescut Hagi, Nadia, Pațaichin și alte sute de medaliați.
Ulterior s-a distrus asta și sportul a fost preluat de marketing care îți vinde prafuri, pulberi, steroizi, nimicuri de slăbit fără eficiență și articole sportive la suprapreț alergând după himera aspectului exterior.
Dacă Hagi sau alți campioni erau crescuți în mentalitatea de acum erau doar niște anonimi.

De obicei oamenii fricoși sau leneși nu fac sport și găsesc tot felul de scuze că e apa rece la bazin, că vede femei la sala de sport, că se trufește dacă e mai slab, că se umflă la oglindă și e trufie, că în timpul cât petrecea la sport citea 12 sinaxare.