View Single Post
Vechi 03.08.2023, 02:51:32
RappY's Avatar
RappY RappY is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.10.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Nu cunosc situația personală a lui Alin să știu de ce are omul nevoie, sunt sigur că duhovnicul și doctorul lui știu mai bine ce îi trebuie pentru sănătate. Eu răspund la un topic pe un forum creștin să aduc în atenție creștinismul indiferent de activitate.

Cât despre judecățile tale pe care tot continui să mi le atribui... Eu am făcut sport cam toată viața și știu cum e să te lași prins în competiție și să uiți pentru ce faci asta. Nu sunt deloc de acord cu atitudinea ta prin care încerci să separi lucrurile când Dumnezeu trebuie să fie în toate.

Lui Alin îi doresc sănătate multă și să facă ce i s-a spus la doctor. Nu trebuie să îți fie rușine să mergi la sală, e un exercițiu duhovnicesc chiar să lași mândria și teama de a fi judecat. O să fii ușurat când ai să vezi că lumea își vede de treabă acolo și nu stă să judece fiecare nou venit. Poți să alergi dacă vrei să faci fitness dar iar e bine să vorbești cu cineva despre situația ta fiindcă alergatul poate cauza probleme la picioare mai ales dacă ești mai greu momentan. Tot la fel cu greutăți nu aș recomanda că pot fi periculoase depinzând de nivelul tău, dar la sală te pot ajuta instructorii să ai o formă corespunzătoare să nu te rănești. În orice caz, sfatul meu este să te rogi înainte, în timp, și după, și Dumnezeu o să îți dea și curaj să vorbești cu cine trebuie și să faci ce e nevoie.
Reply With Quote