Citat:
În prealabil postat de Mirean
Mai am o nelamurire: care sunt cartile eretice despre care vorbesti?
|
Iarta-ma ca-tzi raspund ca shtii mai bine ca mine, dar eu intuiesc ca ar fi alea care in loc sa-tzi dea sporire duhovniceasca in teorie, ca cine respecta/face in toata teoriea shi in practica plineshte la fel, deci in loc sa te foloseshti, te surpi, dandu-tzi sporire diavoleasca shi apropiindu-te de toate cele lumeshti... nu vorbesc ca shi cum ash shtii din experientza, ci de ce-mi amintesc ca au zis altzii, traitori ai Credintzei... Bunei shi Dreptei credintze creshtin-ortodoxe
Deci ai de grija ca se amesteca fierea shi fierul prin aur shi prin arama shi prin argint shi fac aliaj shi prin lapte shi miere... shi nu trebuiesc mancate sau urmate ca nu mai e miere ci e fiere... cum spune Cuvantul Lui Dumnezeu.
iar eu doar ca un papagal, nimic mai mult, dar shi asha e foarte mult... dar nu orice papagal, ci unul fericit... ca nu cumva sa le treaca la vreunul prin cap ca vai de mine ce experientza are asta, shi cum explica el asha de frumos, n-am habar domnule dar multe se vad ca asha sunt, se aud... deci nimic mai simplu... decat a le da pe goarna... poate iau shi eu aminte de ele... :)