View Single Post
Vechi 07.08.2023, 13:02:51
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is online now
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

5, 6, 7, 8, august cu par. profesor Constantin.

Psalmul 136 (al semetiei fiilor sedomitzi ai Babilonului-Ierusalimului cel vechi si al razbunarii Domnului pe fiii ei,
pe fiii cei semeti ai lumii travestiti in drepti ce se dau mari)

1. La râul Babilonului, acolo am șezut și am plâns, când ne-am adus aminte de Sion.
2. În sălcii, în mijlocul lor, am atârnat harpele noastre.
3. Că acolo cei ce ne-au robit pe noi ne-au cerut nouă cântare, zicând: "Cântați-ne nouă din cântările Sionului!"
4. Cum să cântăm cântarea Domnului în pământ străin?
5. De te voi uita, Ierusalime, uitată să fie dreapta mea!
6. Să se lipească limba mea de grumazul meu,
de nu-mi voi aduce aminte de tine, de nu voi pune înainte Ierusalimul, ca început al bucuriei mele.
7. Adu-ți aminte, Doamne, de fiii lui Edom, în ziua dărâmării Ierusalimului, când ziceau: "Stricați-l, stricați-l până la temeliile lui!"
8. Fiica Babilonului, ticăloasa! Fericit este cel ce-ți va răsplăti ție fapta ta pe care ai făcut-o nouă.
9. Fericit este cel ce va apuca și va lovi pruncii tăi de piatră.
(Pe aripa Templului fiind si acolo desfasurandu-se actiunea:
satana-lumeu: ”-Sari jos ca este scris ca te va pazi ingerii sa nu lovesti piciorul tau de piatra”,
Domnul Iisus ”-Mergi inapoia Mea satano ca mai este scris si sa nu ispitesti pe Domnul tau si numai Lui sa I te-nchini si sa-I slujesti.”)
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 09.08.2023 at 11:57:05.
Reply With Quote