View Single Post
Vechi 08.08.2023, 21:26:32
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Marcel_Ionut Vezi mesajul
Iorest
Da stiu de acea urma de piele care ramane dupa ce ai slabit brusc dar eu ma refeream ca sunt persoane slabe care pot ajunge foarte musculosi. Conteaza scopul si sa ai gandul cel bun cand faci sport.
Alin zicea că vrea să dea jos de la 130 kg, nici vorbă de corp nu știu ce, ideea e să nu se mai sufoce omul în somn.

Citat:
Eu cred ca se poate face sport fara prea multi bani. Am vazut pe decatlon un set de 20 kg cu 300 lei si este foarte bun pt ca poti regla greutatile pe care le pui. Si cred ca oricine poate strange suma asta daca nu e sarac lipit pamantului.
Un abonament la mine în oraș e vreo 160 de lei la o sală bună, toată ziua, dacă iei doar de dimineață poate e mai lesne, dacă faci pe mai multe luni abonament poate ieși și mai bine.

Deci cam în 2 luni de sală ai ganterele, mi se pare totuși că sunt unele săli care au echipamente interesante adică aparate de vâslit, biciclete pt cursul de cycling, tot felul de giumbușlucuri interesante ca să nu te plictisești.

Cred că oamenii dacă fac singuri se și plictisesc, aia e treaba și de aceea renunță mulți că devine rutinant, unele săli sunt dotate de așa măsură că e ca un joc.

Doi antrenamentul la sala presupune că preiei motivare și din motivația altora, îi vezi pe alții cum trag și nu te delași.

Citat:
Plus ca in ziua de azi nu mai e asa placut sa mergi la sala daca nu ai un partener cel putin la inceput pt ca te simti intimidat de matahalele de acolo tu nu stii ce sa faci , nu te pricepi la exercitii si asa renunti. Am mai vazut acum pe fb o gramada de ex proaste.
Toți au avut la un moment dat un debut, un moment 0 când erau necunoscuți și și-au făcut prieteni sau măcar cunoștințe la sală, deci sala îți poate aduce și relații noi.
Unii și-au găsit soția la sală, sau s-au căsătorit cunoscându-se la sală.

Citat:
Iar legat de cartea pr Aldea, eu cred ca trebuie citita cu un ochi sceptic, pt ca Sf Vasile cel Mare spunea ca din toate sa luam ce este de folos.
Una din cele mai tari cărți apărute în ultimii 20 de ani, o perspectivă realist curajoasă raportată la realitatea Țărilor Române.